Ce oferim

Angajare Videochat Galati

Va prezentam ofertele studioului nostru.
YES iti da un SMART

Ai vazut bine! YES Studio iti ofera propria ta masina SMART!
Ce ai de facut? Simplu! Respecta regulamentul studioului si SMART-ul este al tau.
Nu ne crezi? Programeaza-ti un interviu pentru mai multe detalii.

Vreau un SMART
Comision pana la 100%

Suntem singurul studio din Galati care ofera modelelor sale procente de pana la 100%, chiar si din prima perioada de activitate.
Faci mai mult de 47 de ore pe saptamana? Atunci, YES te va rasplati cu 1 procent in plus pentru fiecare ora extra, in primele 25 de ore ale perioadei viitoare.

Vreau 100%
Recomanda o prietena

Recomanda o amica studioului nostru si primesti 100$ daca sta 30 de zile lucratoare in cadrul studioul. Aditional iti oferim 10% totali din incasarile ei life time, atata timp cat amandoua respectati regulamentul studioului. SIMPLU !!

Vreau 100%

Be a YES Girl

Dupa cum observi, ai din start 3 motive serioase sa te angajezi ca model de videochat in studioul nostru.
Pe langa aceste motive, in cadrul studiolui nostru organizam regular, iesiri, shopping days, petreceri, concursuri motivante si multe alte distractii.

Nu mai astepta si contacteaza-ne. Locurile disponibile se epuizeaza repede la noi.

Vreau sa fiu o YES Girl

COMISIONUL TAU

La YES ai parte de comision progresiv de pana la 100%!

C omisioanele la YES sunt progresive, in asa fel incat sa te ajutam pe tine sa faci bani mai multi si sa te tinem motivata. UNUL dintre siteurile cu care suntem parteneri de succes, LiveJasmin si care ne este alaturi de fiecare data cand avem un model nou, ofera la randul sau procente progresive. Observand in decursul anilor de experienta in conducerea unor studiouri de videochat ca orice inceput de perioada (perioada dureaza doua saptamani) este dificil, motivul fiind procentele mici oferite de siteuri cat si de studiouri, am decis sa oferim comisioane de pana la 100% in primele 25 de ore online, ale fiecarei perioade noi.

Grila noastra de comisioane progresive, este urmatoarea:

CONCURSURI

Cele mai fun si tari concursuri sunt la YES!

C concursurile periodice sunt ideale pentru ati atinge potentialul maxim de munca, insa si in a castiga bani, bunuri sau excursia mult dorita. In 2016 YES a pus la bataie cel putin 7000 Euro investiti in concursurile periodice oferite modelelor noastre de Videochat, insa in 2017 avem un buget mult mai mare pentru concursurile periodice de aceea te ASTEPTAM SA FII TU UNA DINTRE CASTIGATOARE.

Stiai ca cea mai scurta si rapida cale de a devenii o YES Girl, este sa completezi interviul nostru online? Oh, si inca ceva. Nu uita sa ne trimiti o poza recenta cu tine pentru a vedea ce camera ti se potriveste cel mai bine.

Legalitate !

C omisioanele studioului nostru reprezinta partea ta bruta din totalul de bani facuti. Brut inseamna baniii din care se vor platii taxele LEGALE .Ce inseamna un studio LEGAL. ?

Studioul care isi declara toate veniturile iar cartile de munca ale angajatilor denota sumele reale castigate de aceastia. Sunt o gramada de studiouri in Galati care nu imput nici o taxa modelului sau nu lucreaza cu normele legale (contracte de munca), este alegerea ta daca vrei sa fi linistita ca baniii si lucrurile castigate de tine vor fi dobandite legal. A lucra la un studio care nu respecta legea fiscala a Romaniei te face complice la ilegalitaile acelui studio. Am avut multe interviuri fara angajare, motivul nemultumirii modelului a fost ca suntem LEGALI. Cu toate astea avem modele care inteleg ce inseamna siguranta si sunt chiar linistite cand stiu ca noi nu ne jucam cu libertatea lor.
YES nu impute propriile taxe modelelor, aceatea fiind responsabile doar de propriile taxe. Firma poate fi verificata oricand ca angajatiii din cadrul studioului sa se asigure ca tne facem datoriile si ne platim la timp impozitele
Pentru siguranta intimitatii modelelor noastre firma angajatoare nu are numele asemanator cu YES Studio, neexistand un cod COR pentru modelele de videochat in contractul tau de munca, nu va face legatura cu acest domeniu.
ALEGE DESTEPT !