25 noiembrie 2016

2 ani YES Studio – La multi ani noua!!

aniversare-yes-studio-2-ani-1Astazi se implinesc doi ani  de cand s-a intemeiat YES Studio, de cand ne-am luat inima in dinti, am crezut in noi si am pornit la drum impreuna pentru indeplinirea unui vis maret: acela de a crea un studio in care fiecare model sa se simta ca intr-o familie. Si iata ca dupa un inceput promitator, am reusit acest lucru, am evoluat si am devenit mai buni, iar ca dovada stau toate realizarile noastre din acesti 2 ani.
Acum, cand rememorez toate lucrurile frumoase care s-au intamplat in acest timp, ma surprind zambind :), sunt fericita caaniversare-yes-studio-2-ani-2 am reusit sa ajung acolo unde mi-am propus alaturi de cea mai buna echipa care merita felicitari pentru profesionalism si implicare si imi doresc sa sarbatorim cat mai multi ani impreuna.

La multi ani si fetelor impreuna cu care am pornit aceasta calatorie fie ca ne sunt alaturi de la inceput sau ni s-au alaturat pe parcurs. Speram sa continuam evolutia in familia YES cat mai mult timp de acum incolo.

Si daca tot a fost ziua noastra am zis sa ne rasfatam si sa ne indulcim putin cu cel mai gustos tort pentru a ne face ziua mai buna si mai productiva. ;;)

Am primit si cele mai dragute cadouri, pe care cu siguranta le vom pastra pentru a ne aduce aminte de aceste momente atat de frumoase.

 

La multi ani noua, La multi ani YES Studio!!!

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right