Videochat Non-Adult si Adult

Videochat Non-Adult

YES este un studio de Videochat care pune accent pe partea de soft al acestui domeniu de la categoriile de chat, de la abordare, la tehnicile de lucru si metodele de comunicare.

N on Adult-ul pune accentul pe flirt si mijloacele de comunicare verbale, fara a atinge acel explicit. Calitatea modelului de Non Adult sta in abilitatea ei de a intretine un flirt si o conversatie la un nivel avansat de cunostinte generale, dar si prin cunostinte mai dezvoltate de limba engleza. Sex-appeal-ul modelului creaza acea ambianta si chimie necesara unui dialog si flirt specific categoriei, ce hranesc discutia pe perioade cat mai indelungate. Show-urile tipic Non Adult-ului au acelasi element de senzualitate, dar cu nuante de teasing bine pronuntate.

F iind categoria noastra de suflet, ne place sa credem ca excelam in a ajuta modelele sa se foloseasca de toate atuurile in obtinerea celor mai eficiente rezultate financiare. Pana in prezent, suntem singurul studio din Galati care detine premii privind categoria de Non-adult: Best non adult model in cadrul evenimentului Live Cam Awards 2015, cat si cele mai multe nominalizari la aceasta categorie, acumuland pana in 2016 cinci nominalizari ale modelelor noastre in cadrul evenimentelor, AWsummit 2015/2016, Live Cam Awards 2016.

Intrebari despre Non-Adult?

Daca ai nelamuriri, iti stam la dispozitie la urmatorul numar de telefon: 0374.944.000

Videochat Adult

La YES inveti tehnici avansate, destepte si testate pentru videochat-ul adult.

P opularitatea categoriei de Adult este de necontestat fata de cea non adult, dar asta nu starpeste cu nimic din calitatea dialogului pe care il poti purta sau al atentiei la tinuta proprie si atitudinea general exprimata. Elementul clar definitoriu al Adult-ului este faptul ca show-ul sau dialogul pot avea o nota finala mult mai erotica si/sau explicita. Calitatea unui model de Adult, desi se remarca prin dezinhibare si open-mind, nu sta in a ajunge la finalitatea show-ului si/sau a dialogului, ci cum o face pana acolo!!! Clientul va plati o suma mai mare pentru a beneficia de "alone time" cu tine, acesta fiind unul dintre motivele pentru care categoria Adult este aleasa de majoritatea modelelor din acest domeniu.

I ndiferent de categoria la care vei lucra e important felul cum te prezinti, acel prim impact care il ai, de la felul cum te imbraci,cum te machiezi; asta nu prin opulenta sau prost gust,ci prin rafinament, calitate si stil. La fel si tipul de dialog pe care il porti sau atitudinea pe care o ai si mai ales ce vrei sa obtii, totul sta in tact, in bun simt, respect si senzualitate si nu prin vulgaritate, indiferenta, ingamfare si insensibilitate. Modelele care se potrivesc acestei categorii sunt indrumate spre frumusetea "Playboy", aratand si exprimand clasa si erotism. Brandul tau fiind unul glamorous vei beneficia de mare parte din trainigul categoriei Non -adult insa adaptat nevoilor categoriei tale.

Contact