ANGAJARE YES

Videochat
Galati

Esti in cautarea independentei financiare? In situatia in care iti doresti independenta financiara si analizezi piata de locuri de munca Galati pentru ca doresti sa te angajezi, ia in calcul oportunitatile de care poti sa dispui la YES Studio videochat.
Poti sa te angajezi la studioul de videochat YES, daca ai implinit deja 18 ani, ai un vis pe care doresti sa il realizezi, esti ambitioasa, implicata, perseverenta si serioasa. Aplica azi pentru un β€žmaine” optimist! Job-urile YES Girls se adreseaza casnicelor, studentelor si tuturor celor care vor sa puna stop situatiilor in care lucreaza chiar si 12 ore/zi pentru un salariu de nimic. Nu vei avea nevoie de experienta in domeniu si nici de studii superioare, conditii frecvent solicitate in alte domeniu, te vom indruma sa excelezi chiar daca nu stii nimic despre videochat. Angajam tot timpul anului!

Formular angajaremodel videochatGalati

Locurilimitate!

Din pacate, locurile in studioul nostru sunt foarte limitate in acest moment, de aceea, daca esti interesata de o colaborare cu noi, te sfatuim sa programezi cat mai repede o intalnire de angajare si te poti decide dupa daca devii o YES Girl!
Copyright Β© 2014 - 2024 YES Studio. Toate drepturile rezervate.
Website realizat de xolabs.ro