Taking too long? Close loading screen.
YES Studio
Optimizam experienta ta...

Angajari Videochat Galati

Esti in cautarea independentei financiare?
In situatia in care iti doresti independenta financiara si analizezi piata de locuri de munca Galati pentru ca doresti sa te angajezi, ia in calcul oportunitatile de care poti sa dispui la YES Studio videochat.
LIVE CHATCONTACT

Poti fi YES Girls daca ai implinit deja 18 ani, ai un vis pe care doresti sa il realizezi, esti ambitioasa, implicata, perseverenta si serioasa.

Ne dezvoltam continuu si cautam in permanenta tinere care sa evolueze impreuna cu noi. Aplica azi pentru un „maine” optimist!

Job-urile YES Girls se adreseaza casnicelor, studentelor si tuturor celor care vor sa puna stop situatiilor in care lucreaza chiar si 12 ore/zi pentru un salariu de nimic.

Nu vei avea nevoie de experienta in domeniu si nici de studii superioare, conditii frecvent solicitate in alte domeniu, te vom indruma sa excelezi chiar daca nu stii nimic despre videochat.

Angajam tot timpul anului!

Conditiile de angajare YES Studio

Afla de mai jos, care sunt conditiile necesare pentru angajarea ca model de videochat la YES Studio.

Abilitati de comunicare in limba romana si engleza
Comunicarea este cheia succesului si in acest domeniu, motiv pentru care un model care nu vorbeste deloc engleza se poate confrunta cu o problema reala. Capacitatea de comunicare in engleza poate fi imbunatatita cu ajutorul trainer-ului, al programelor de traduceri si al exercitiului zilnic, in cazul in care modelul stapaneste aceasta limba cel putin la nivel basic.
Incredere in sine
Tainele meseriei de model de videochat se invata in timp, insa increderea in sine este un atu important, necesar inca de la inceput. Este adevarat, increderea in sine se poate cultiva, dar este necesar ca baza sa existe, iar aceasta are ca si fundament optimismul.

Pentru a cuceri si a fi seducatoare este obligatoriu ca mai intai tu sa crezi acest lucru. Exista trucuri ce te vor determina sa crezi in tine. Abilitatile impecabile de comunicare, limba engleza stapanita foarte bine, un machiaj bun, care sa ascunda eventualele imperfectiuni si tinuta diafana te pot transforma intr-o femeie fatala.

Creativitate, entuziasm
Job-ul iti va veni manusa daca esti increzatoare, creativa, entuziasta si puternica. Un model creativ isi va castiga clientii prin conversatii interesante si amuzante, cu jocuri de cuvinte si de seductie si cu o atitudine pozitiva.

Zambetul, entuziasmul si sex-appeal-ul sunt arme imbatabile in aceasta meserie si vei putea ajunge in top daca vei reusi sa porti o conversatie captivanta, sa asculti si sa fii seducatoare.

Aspectul fizic
Aspectul fizic nu reprezinta o conditie de angajare, insa un aspect fizic placut reprezinta un plus. Modul in care arati poate fi imbunatatit prin make-up profesional, outfit elegant, remodelare corporala etc.

Videochatul este locul de munca din care oricine stie sa profite, isi poate asigura un viitor fara stres si fara probleme!

Cum te motivam?

Despre conditiile de lucru pe care le oferim ai aflat deja din paginile site-ului, insa acestora li se adauga motivatia financiara. Bani se pot face multi, indiscutabil, mult mai multi decat in alte domenii, insa exista o conditie! Banii nu vin din cer intr-un studio videochat. Va trebui sa muncesti, sa fii organizata, sa citesti mult pentru a-ti imbunatati cultura generala, sa ai grija de corpul tau, sa stapanesti limba engleza.

YES Studio Galati nu se asociaza sub nicio forma cu pornografia! Pentru noi, activitatea de videochat este fundamentata de o comunicare buna si o prezenta impecabila. Aceste conditii fiind indeplinite vei castiga intr-adevar sume fabuloase, pentru ca vei fi placuta de toti cei cu care interactionezi online.

Acordam comisioane progresive, motiv pentru care vei fi mai motivata pe masura ce timpul trece. Mai mult,  site-urile cu care suntem parteneri, ne sunt alaturi de fiecare data cand avem un model nou, oferindu-ne constant ajutor si training pentru a maximiza veniturile realizate pe platformele de lucru.

Puternica, frumoasa, sotie si mama. Are 30 de ani. Are studii si a muncit, inainte de a face parte din echipa YES Girls, 90 de ore pe saptamana pentru un salariu de 1500 lei. Azi munceste un numar de ore legal, dar castiga 9000 $ la doua saptamani! Asta in conditiile in care de cand lucreaza la YES Studio videochat nu si-a scos niciodata bluza de pe ea.

Legalitate in videochat

Romania este lider in industria videochat, iar aceasta pozitie se datoreaza numarului mare de persoane care au ales un astfel de job, desfasurand o activitate 100% legala.

Angajatele YES videochat studio isi platesc contributiile sociale, iar noi ne platim impozitele pe profit, dividentele si salarii substantiale. La modul concret spus, modelele noastre beneficiaza de siguranta, confidentialitate si legalitate.

YES Girls au peste 18 ani si beneficiaza de contract de munca. Activitatea pe care o desfasoara este fundamentata pe dialog cu o alte persoana – subiectele pot fi erotice, dar la fel de bine, nu! Activitatea de videochat se bazeaza pe conexiune si interactiune umana, si nu doar pe latura erotica, asa cum cred multi.

Toate colaborarile noastre sunt derulate in termini legali, in baza Legii 196/2003, modificata si completata prin Legea 496/2004, republicata ulterior.

Nu in ultimul rand, consideram deosebit de importanta confidentialitatea cand vine vorba de modelele noastre, motiv pentru care le sfatuim sa fie precaute in discutiile pe care le au in timpul programului si nu le furnizam datele personale.

Ai intrebari? Te putem ajuta.

Prin YES Studio iti oferim sansa reala de a te implica intr-o afacere videochat din care poti castiga mai mult decat ai luat in calcul.
Indiferent ca ai mai lucrat sau nu intr-un videochat studio, daca iti doresti sa stii care iti sunt oportunitatile lucrand in YES Studio videochat Galati, te invitam sa ne vizitezi!

Pin It on Pinterest