Taking too long? Close loading screen.
YES Studio
Optimizam experienta ta...

Avantajele Modelelor

Modelele YES Studio, beneficiaza de avantaje care le eficientizeaza activitatea.
LIVE CHATCONTACT

Tipuri de trainig unic

La YES Studio videochat Galati trainingurile contribuie in mod deosebit de eficient la formarea modelelor. De astfel, acestea au ca scop dezvoltarea profesionala si personala a angajatelor, motiv pentru care se ofera 3 tipuri de training – face-to-face, de grup si in timp real.

Trainingul face-to-face

Presupune contactul direct intre trainer si model. Avand oportunitatea sa beneficiezi de acest tip de training vei primi feedback la sfarsitul fiecarei ture si tutoriale personalizate. Mai mult, se vor concepe grafice care sa exprime coerent si corect activitatea ta de model. Vei fi indrumata astfel incat sa eficientizezi timpul in care lucrezi online, ti se vor da sfaturi pe care sa le aplici pentru a pastra cat mai mult interesul persoanei s.a.m.d.

Trainingul de grup

Beneficiezi de training in grup si, in timp ce inveti din greselile colegelor tale cum sa eviti situatiile neplacute si cum sa iti eficientizezi activitatea, te si distrezi. De astfel, asta este ideea trainerilor, sa inveti cu placere despre aspectele ce tin de job-ul tau. Desi puterea exemplului este esentiala in orice domeniu si nu doar intr-un studio videochat, trainarii vor crea si scenarii ipotetice cu care te-ai putea confrunta si iti vor oferi solutii pentru acestea.

Trainingul in timp real

Un astfel de training te va ajuta daca esti incepatoare, in ideea in care iti va facilita intelegerea sistemului in care iti vei desfasura activitatea si te va forma ca model. Pe de alta parte, te va ajuta chiar si daca ai experienta in domeniu, pentru ca iti dezvolta creativitatea, foarte necesara intr-un astfel de job, oferindu-ti solutii concrete care te pot scoate din impas. Trainingul in timp real este personalizat, ceea ce inseamna ca se va plia pe personalitatea ta, si este specific categoriei Non Adult.

Comisioane progresive

Ne place si dorim sa rasplatim modelele cu care lucram, de aceea, la YES, ai parte de cele mai avantajoase comisioane din videochat.

%

Procent Part-Time

%

Procent Entry-Level

%

PENTRU TINE!

Utilizam echipament de ultima generatie

Scopul nostru este de a pune in valoare imaginea YES Girls. Prin imagine intelegem imbracamintea impecabila, machiajul perfect realizat, atitudinea de diva, sex appeal si chiar abordarea.

Ne ajutam modelele sa se prezinte in fata clientilor intr-un mod care sa nu lase loc de repros si le punem in valoare utilizand echipament tehnic performant.

Lucram integral cu Logitech PTZ, varful de gama al camerelor video in acest domeniu. Camera web pentru calculator utilizata pentru videochat face diferenta!

Tehnologia led creaza lumina perfecta intr-o camera de lucru, iar calculatoarele sunt deosebit de performante.

Oferim cursuri gratuite de make-up

Pe langa faptul ca punem la dispozitia modelelor noastre traineri cu experienta care le sfatuiesc cum sa vorbeasca, cum sa se aranjeze, cum sa stea in fata camerei video s.a.m.d., asiguram serviciile unor specialisti in make-up care machiaza fetele in asa fel incat sa arate perfect.

Derulam colaborari cu cei mai buni make-up artisti din Galati, dar si cu make-up artisti cunoscuti in tara. Acestia au misiunea de a ne invata modelele cum sa utilizeze tehnicile de machiaj potrivite domeniului de videochat, folosind truse machiaj profesionale. Cursurile sunt gratuite pentru modele, pentru ca ne dorim sa le oferim toate conditiile pentru a arata impecabil.

Make-upul este o arta pe care daca ajungi sa o stapanesti bine vei sti sa te machiezi in functie de lumini, hainele pe care le porti si camera in care lucrezi, dar si in viata de zi cu zi. Punem accent pe make-upul profesional pentru ca avem in vedere ca o camera web ia mult din intesitatea culorilor. Invatand cum sa utilizeze trucurile de corectie si culorile, modelele noastre stiu sa isi puna in valoare calitatile si sa se prezinte ireprosabil in fata clientilor.

Sedinte foto-video profesionale

Similar make-upului si sedintele foto-video sunt asigurate gratuit, de catre specialisti care pun accent pe atitudine si reusesc sa scoata ce este mai bun de la fiecare model. Fotografile de boudoir si glamour realizate de profesionisti asigura un mare plus in profil sau galerii.

confort si decoruri spectaculoase

Stim ca ambientul in care sunt plasate modelele atunci cand fac videochat este foarte important. Pentru ca interlocurorilor sa le placa ceea ce vad, modelele trebuie sa fie incadrate intr-un decor atractiv. Similar altor domenii de activitate, confortul din spatiul de lucru se reflecta in calitatea activitatii pe care o practica.

In amenajarea YES Studio videochat Galati am plecat de la o idee simpla, dar cu un substrat extrem de complex. Pe langa faptul ca am dorit sa le oferim modelelor un loc estetic, echilibrat, empatic si cald, in care sa se simta ca acasa, am creat camere care sa se potriveasca perfect cu personalitatea acestora. Scopul nostru este “sa facem camera sa arate ca un accesoriul perfect compatibil cu personalitatea modelului” – Alina, owner YES Studio.

O abordare unica intre studiourile de videochat consta in faptul ca YES isi incurajeaza modelele sa solicite personalizarea camerelor in care lucreaza si chiar schimbarea camerelor in care isi desfasoara activitatea. Nu se pune problema de confort, in fiecare an se fac renovari pentru pastrarea camerelor in cele mai bune conditii, ci doar de modul in care modelul rezoneaza cu camera respectiva.

Ai intrebari? Te putem ajuta.

Prin YES Studio iti oferim sansa reala de a te implica intr-o afacere videochat din care poti castiga mai mult decat ai luat in calcul.
I