Banii in videochat nu se fac usor!

Motivatia trebuie sa vina din total alte motive, insa majoritatea dintre voi cele care alegeti sa lucrati ca model videochat intr-un studio din Galati sau orice alt oras, aveti un singur motiv: „am auzit ca se fac bani”.”am auzit ca se fac bani”. Pornind de la premiza „se fac bani usor”, multe modele au dezamagiri imense, asteptand ca banii „sa pice din cer”. Nu e vina TA ca model cand ai asteptari mari, e vina NOASTRA a studiourilor care promoveaza munca putina pe bani multi.

Live-chat inseamna munca, organizare, educare, cultura generala, grija de corpul tau, de mintea ta, stres, nesomn, sa uiti sa mananci, sa zambesti mereu si sa pari fericita. Nu inseamna pornografie, „picioare pe pereti” si denigrare. Insa parca si vad comentariile la acest post, de catre oameni cu prejudecati, fara sa cunoasca intregul tablou. E ok, imi asum asta.
La YES Studio Galati noi nu te invatam cum sa folosesti TOY, noi nu te angajam DOAR daca ai silicoane, noi nu alegem cantitate de modele.

Mai jos ai doua tipuri de modele total diferite de la vechime la categorie,la ani, atitudine, corp, gandire.

Flirt
Prima din ele este la categoria Non-Adult si este cu noi de un an: o femeie puternica, frumoasa, sotie, mama, are peste 30 de ani, cu o scoala si un background in spate, cu joburi esuate si munca multa neapreciata de angajator. Ea munceste mult peste 90 de ore la doua saptamani, insa asa muncea si la jobul la care avea un salariu de 1500 ron. La YES Studio, ea nu a dat bluza jos niciodata iar ea este modelul de 9000$ la doua saptamani.

A doua fata este categoria Adult si este cu noi de 1 luna jumate, este o fata de 20 de ani, care a lasat scoala din motive personale, care are vise, vrea sa faca ceva cu viata ei, vrea sa ajunga la facultate, care a schimbat 3 studiouri, si stie toate partile domeniului (cu rele cu bune). O fata miniona, fara silicoane si botox, cu o engleza perfecta, o fata simpla dar frumoasa prin simplitatea ei, insa ambitioasa si dornica sa razbeasca. In aceasta perioada la noi a reusit sa creasca financiar cat nu a reusit in tot acest timp muncit in alte parti. Ea munceste cel putin 80 de ore cel mult 100 la doua saptamani. La YES Studio Galati ea face pe putin 5000 $ la doua saptamani si preconizam sa creasca spectaculos in urmatoarele 6 luni.

Adult
Am dat doar doua exemple si nu sunt singurele exemple de la YES Studio, insa sunt doua fete muncitoare pe care NOI le respectam enorm. Critici sunt o gramada, persoane care „nu ajung la struguri” sau care sunt pur si simplu prost informate de media.

YES Studio, respecta modelele si asta se vede prin performanta lor, prin relaxarea cu care vin la munca zilnic, dar si prin faptul ca avem modele care sunt cu noi de la inceput.
Vrei sa ne cunosti, sau pur si simplu vrei sa afli mai multe despre acest domeniu controversat?

Contacteaza-ne !!

Locurilimitate!

Din pacate, locurile in studioul nostru sunt foarte limitate in acest moment, de aceea, daca esti interesata de o colaborare cu noi, te sfatuim sa programezi cat mai repede o intalnire de angajare si te poti decide dupa daca devii o YES Girl!
Copyright © 2014 - 2024 YES Studio. Toate drepturile rezervate.
Website realizat de xolabs.ro