17 august 2016

Ce caut la interviu daca nu vreau sa ma angajez?!!??

Des m-am confruntat cu domnisoare/doamne care ma intreaba  contrarierate de ce le chem la interviu cand ele vor doar cateva detalii.

Raspunsul e simplu:

La orice job si angajatorul trebuie sa isi aleaga angajatul, sa vada daca o sa  corespunde cerintelor , sau daca se potriveste jobului propriu zis. Cum si orice angajat trebuie sa aibe cat mai multe detalii despre jobul pe care urmeaza sa-l presteze poate pentru cativa ani buni, despre colectivul  din cadrul institutiei si nu in ultimul rand .. despre sef.

Eu nu am facut, si va promit ca nu o sa fac interviuri prin telefon, yahoo, email, suportul online . Eu sunt un om caruia ii face  placere sa  explice,  sa se faca inteleasa , sa stie ca omul se ridica de pe scaun lamurit 100% (ooo si crede-ma ca stau acolo pana te lamuresc ???? ). Imi place sa vad omul fata in fata, sa vad reactii, sa vad emotii, sa stiu ce i-a placut si ce nu.  Am refuzat  angajati (si nu ma refer la modele de videochat, sau la domeniul de videochat), doar pentru faptul ca nu puteau sa fie relaxati, ca nu puteau sa comunice cu mine .

Interviurile la YES  nu tin 20 de min, nu ti se va pune o foaie in fata si nu vei fi nevoita sa o completezi  si NU ti se vor da teste de limbi straine.

Cel mai lung interviu al meu cred ca a tinut 3 ore! 3 ore in care domnisoara m-a intrebat de la domeniu, la sfaturi de make-up,  legalitate, date despre firma pana la cum sa faca pentru ca viata ei personala sa nu fie influentata. Aceasta domnisoara a ramas cu noi si inca este in cadrul studioului nostru, motivul fiind rabdarea si transparenta  de care am dat dovada .

 


Si sa raspund la intrebarea titlului.

Interviul nu inseamna angajare, nu inseamna obligatia de a te angaja pe viitor. Inseamna informare despre YES  , informare pe care o dau cu mare placere oricarei persoane care  devine curioasa despre job.


Concluzie?

Suna si programeaza un interviu, prezinta-te, nu veni timorata si nu veni pornita cu gandul ca te vom angaja.  Compara!!  ALEGE-NE abia atunci vei aprecia ce putem noi oferi noi.

 

Alina

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right