Oferta Angajare Videochat

Comision Progresiv

Comisioanele in studioul nostru sunt progresive, in asa fel incat sa te ajutam pe tine sa faci bani mai multi si sa te tinem motivata. UNUL dintre siteurile cu care suntem parteneri de succes, LiveJasmin si care ne este alaturi de fiecare data cand avem un model nou, ofera la randul sau procente progresive.

Grila noastra de comisioane progresive, este urmatoarea:

CONCURSURI

C concursurile periodice sunt ideale pentru ati atinge potentialul maxim de munca, insa si in a castiga bani, bunuri sau excursia mult dorita. In 2016 YES a pus la bataie cel putin 7000 Euro investiti in concursurile periodice oferite modelelor noastre de Videochat, insa in 2017 avem un buget mult mai mare pentru concursurile periodice de aceea te ASTEPTAM SA FII TU UNA DINTRE CASTIGATOARE.

Stiai ca cea mai scurta si rapida cale de a devenii o YES Girl, este sa completezi interviul nostru online? Oh, si inca ceva. Nu uita sa ne trimiti o poza recenta cu tine pentru a vedea ce camera ti se potriveste cel mai bine.

Angajare Videochat Galati

Recomanda o prietena

Recomanda o amica studioului nostru si primesti 100$ daca sta 30 de zile lucratoare in cadrul studioul. Aditional iti oferim 10% totali din incasarile ei life time, atata timp cat amandoua respectati regulamentul studioului. SIMPLU !!

Be a YES Girl

Dupa cum observi, ai din start 3 motive serioase sa te angajezi ca model de videochat in studioul nostru.
Pe langa aceste motive, in cadrul studiolui nostru organizam regular, iesiri, shopping days, petreceri, concursuri motivante si multe alte distractii.

Nu mai astepta si contacteaza-ne. Locurile disponibile se epuizeaza repede la noi.

Vreau sa fiu o YES Girl

Legalitate !

C omisioanele studioului nostru reprezinta partea ta bruta din totalul de bani facuti. Brut inseamna baniii din care se vor platii taxele LEGALE .Ce inseamna un studio LEGAL. ?

Studioul care isi declara toate veniturile iar cartile de munca ale angajatilor denota sumele reale castigate de aceastia. Sunt o gramada de studiouri in Galati care nu imput nici o taxa modelului sau nu lucreaza cu normele legale (contracte de munca), este alegerea ta daca vrei sa fi linistita ca baniii si lucrurile castigate de tine vor fi dobandite legal. A lucra la un studio care nu respecta legea fiscala a Romaniei te face complice la ilegalitaile acelui studio. Am avut multe interviuri fara angajare, motivul nemultumirii modelului a fost ca suntem LEGALI. Cu toate astea avem modele care inteleg ce inseamna siguranta si sunt chiar linistite cand stiu ca noi nu ne jucam cu libertatea lor.
YES nu impute propriile taxe modelelor, aceatea fiind responsabile doar de propriile taxe. Firma poate fi verificata oricand ca angajatiii din cadrul studioului sa se asigure ca tne facem datoriile si ne platim la timp impozitele
Pentru siguranta intimitatii modelelor noastre firma angajatoare nu are numele asemanator cu YES Studio, neexistand un cod COR pentru modelele de videochat in contractul tau de munca, nu va face legatura cu acest domeniu.
ALEGE DESTEPT !

Contact