17 octombrie 2015

Cariera ta ca model de chat la YES Studio

De cand sunt in acest domeniu de activitate am auzit multe lucruri despre ce inseamna sa fi model de videochat. Unele amuzante, unele mai putin. Nu am sa stau sa le insir. Voi incerca sa fac un pic de lumina si sa explic ce inseamna acest job. Am auzit diverse pareri, pro si contra. Cel mai tare m-a amuzat cand a sunat un domn si a intrebat daca trebuie sa plateasca pentru a se angaja. Imi pare rau, dar nu angajam barbati!

Ce inseamna mai exact…
Este o experienta care te ajuta sa fii mai dezinvolta, care te ajuta sa fii mai sigura pe propriile forte si iti asigura independenta financiara.

Este un job ca oricare altul? Da si nu, da pentru ca cere dedicatie, respect si pasiune, nu, pentru ca este un mediu de lucru placut, in care munca ta este rasplatita. Ooo, da! am mereu grija sa recompensez fetele care pun pasiune in ceea ce fac. Primesti diverse traininguri si ai ocazia sa participi la diverse activitati fun. Poti vedea pe pagina noastra de Facebook care sunt evenimentele despre care vorbesc cat si ce primesc fetele YES.

Am discutat intr-o postare anterioara ce presupune mai exact un job in videochat. Ce vreau mai exact de la un model? nivel conversational de limba engleza, sa fie sociabila, comunicativa si sa se lase sa fie instruita. Pentru ca noi te ajutam sa cresti, prin traininguri, promovare online offline, cursuri de engleza, de make-up, sedinte foto, video, make-up, etc.

De ce YES Studio?
Tu esti singura care poate sa decida asta, la fel cum numai tu poti decide daca aceasta este cariera pe care ti-o doresti. Noi putem doar sa te informam, alegerea iti apartine tie dar si noua. Am sa repet, un interviu nu inseamna neaparat angajare. Un interviu iti ofera si tie sansa sa ne cunosti, dar si noua sa te cunoastem si sa vedem daca corespunzi cerintelor.

Ai intrebari pentru noi? contacteaza-ne pe suport sau programeaza un interviu.

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right