14 decembrie 2016

Cum alegi un studio de videochat care ti se potriveste?

Daca ai mai facut videochat inainte, cel mai probabil stii care este ramura care ti se potriveste atunci cand aplici pentru un nou interviu, dar intrebarea este: Ce te faci atunci cand decizi ca vrei sa urmezi acest domeniu si nu stii unde sa mergi si spre ce studio sa te orientezi?!?!?!

Te ajutam noi cu o lista de sfaturi si idei care iti pot fi de folos atunci cand alegi un studio potrivit pentru tine. šŸ˜‰

Mai intai de toate, TREBUIE sa te documenteziĀ si sa compari mai multe studiouri. Daca vei naviga pe mai multe site-uri de videochat, vei oberva ca fiecare dintre ele are rubrici speciale, care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a clasifica fiecare studio de videochat in parte.Ā CITESTE CU ATENTIE Ā toate acele informatii si elimina studiourile care nu ti se potrivesc.

VERIFICA daca studioul la care vrei sa aplici lucreaza legal. Pe hartie toate studiourile sunt perfecte si nu se confrunta cu nereguli, dar niciodata nu este asa. TrebuieĀ sa ai dovezi ca vei lucra pe baza unui contract de munca. Scopul celor mai multe modele din studiourile de videochat, dar si din studioul nostru este sa isi cumpere o casa sau o masina, si mai apoi sa aiba viata pe care o doresc. Pentru acest lucru aceste lucruri modelele isi fac credite si trebuie sa lucreze intr-un cadru legal, pe care noi, YES Studio il oferim, si te poti convinge de acest lucru daca vii la un interviu.

OFERIREA de bonusuri. Noi, YES Studio suntem un studio care pune foarte mult accent pe performanta. De aceea consideram ca "mituirea" fetelor care doresc sa lucreze intr-un studio nu atrage cu adevarat viitoare modele de top. Da, consideram ca performanta meritata TREBUIE RASPLATITA, si suntem mai mult decat bucurosi sa oferim bonusuri modelelor care ne demonstreaza ca prin munca si implicare devin mai bune.

De asemenea, NU TE LASA PACALITA de salarii colosale inca din prima luna!!! Acesta este un lucru total neadevarat pe care unele studiouri il folosesc sa atraga modelele naive care nu se informeaza inainte šŸ™ . Veniturile din videochat sunt realizate in functie de performanta. Noi, la YES Studio ne rasplatim modelele in prima luna, atunci cand nu au experienta, cu un castigĀ motivant šŸ˜‰ , darĀ le oferim training-uri pentru ca in perioadele urmatoare sa poata evolua si sa poata avea venituri din ce in ce mai mari, pe cont propriu.

INTREABA PE CHAT. Se poate sa nu gasesti toate informatiile de care ai nevoie pe site, si de aceea poti folosi chat-ulĀ pus la dispozitie pe site, pentru a inlatura orice urma de indioala cu privire la eventualele nelamuriri. Colegii nostri sunt foarte prietenosi si iti pot oferi toate informatiile de care ai nevoie. šŸ™‚

Nu merge niciodata pe incredere, scopul tau este sa faci bani, si sa iti placa modul in care castigi acesti bani. Nu este vina nimanui daca tu nu te informezi inainte de a face o alegere, de aceea iti recomandam sa folosesti toate mijloacele disponibile pentru a te asigura ca alegi studioul care ti se potriveste!!

 

 

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right