29 noiembrie 2014

Cum am inceput ?

Nimic nu este usor de realizat cu toate ca uneori, nici nu iti dai seama cand trece timpul.Nici nu s-au simtit cele 7 luni in care am facut tot posibilul sa deschidem acest studio. Zic “deschidem”, pentru ca  unii din colegii actuali ai echipei au fost cu mine inca de la inceput. Si da ! 7 luni… pentru ca din cate se pare , sunt o perfectionista…de la dorinta de a avea o tematica diferita in fiecare camera de munca, la locatie, la staff-ul de admini si pana la modul de promovare.

Mereu am zis ca daca eu nu m-as angaja la YES ,TU de ce ai face-o?

Inceputul a fost in cautarea unui nume. O, da… si am venit cu tot felul de idei..unele bune…altele funny..altele prea “girly” sau poate prea serioase…

Cand o sa ma cunosti, o sa iti dai seama ca nu ma caracterizeaza nimic  prea “roz” ,nimic pompos ,nimic luxos sau prea bussines. Insa, am zis ca vreau ceva pozitiv. Vreau emotie, vreau adevar si vreau sa fie pe buzele tuturor fetelor. Youth, Emotion, Sensuality “ YES ” am zis ca este cel mai bun mod de a descrie ceea vreau sa creez si ceea imi doresc sa se auda mereu cand te intreb: Vrei ?Poti?Reusim? -YES!!!

Daca ar fi sa scriu despre toata munca depusa, despre toate incercarile la care am fost pusi.. ar lua enorm de mult.

Insa eu te invit sa ne vizitezi si sa ne cunosti  iar daca iti doresti ca sa colaboram, am fi incantati sa te avem in echipa YES Insa, daca vrei doar sa iti faci o idee despre cine suntem , esti binevenita la o cafea.

Alina ????

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right