2 decembrie 2016

De 1 Decembrie am petrecut romaneste :)

Hey! Voi cum ati petrecut de 1 Decembrie?!?!

Am revenit pe blog sa va uram tuturor in numele colegilor si al echipei YES Studio un calduros "LA MULTI ANI!!!!" šŸ™‚ , nu numai de Ziua Nationala, ci sa va uram numai de bine pentru toata luna Decembrie si toata perioada care urmeaza.

Mai mult decat atat, vrem va spunemĀ ca si noi la studio am petrecut romaneste ca o adevarata familie si ne-am bucurat de o zi cu adevarat traditionala; am lasat la o parte dieta si am degustat produse traditional romanesti asortate cu muraturi (si ceapa rosie... care nu ne-a pus probleme dupa ;)) ), paine calda pe vatra, gatita ca la mama acasa, iar la final ne-am delectat cu cateva dulciuriĀ traditionale. Si ca sa fie totul complet, toate preparatele au fost asezate pe un platou frumos de lemn šŸ™‚ .

Hadeti alaturi de noi sa vedeti o mica parte din ce s-a desfasurat de 1 Decembrie la studioul nostru.Ā Asta pentru ca nu toata bucuria a fost surprinsa in aceste poze.

yes-studio-petrecere-1-decembrie6 yes-studio-petrecere-1-decembrie5

Toata lumea a participat la pregatirea preparatelor, am fost si de aceasta data o echipa, demonstrand ca stim sa ne impartim sarcinile si sa suntem adevarati prieteni, iar rezutatul a fost unul pe masura asteptarilor:Ā DELICIOS!

yes-studio-petrecere-1-decembrie3 yes-studio-petrecere-1-decembrie2

In aceasta zi am avut parte de un accesoriu care nu a lipsit de pe masa festiva: drapelul national, pe care il avem in suflet, chiar daca nu il etalam in fiecare zi la studio. Suntem Romani si suntem mandri de acest lucru.

yes-studio-petrecere-1-decembrie1 yes-studio-petrecere-1-decembrie

Ne bucuram de fiecare data cand participam la astfel de evenimente (mai ales culinare), mai ales la sarbatori atat de importante care ne amintesc cat de frumos este sa fim romani, si mai ales care ne unesc pe noi ca echipa, echipa YES Studio.

La multi ani Romania! Un inceput de Decembrie cu multa caldura in suflete!

 

 

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right