22 decembrie 2016

De Craciun, am ales sa daruim si sa fim mai buni

 

Pentru fiecare dintre noi Craciunul este o sarbatoare a familiei, un moment unic in an in care toti suntem aproape unii de altii si cand cel mai frumos gest este sa fim mai buni cu cei din jur, sa daruim si sa primim.

Am ales anul acesta, ca de multe ori cand avem ocazia, sa facem si pe altii fericiti, sa oferim un zambet celor cu care soarta a fost mai putin darnica, sa aducem o raza de soare in prag de sarbatori pe chipul unor oameni care au uitat cum este sa zambesti.

Nu a fost initiativa noastra, acesta este si motivul mandriei mele  in ceea ce le priveste pe YES GILS. Nu vrem sa ne laudam, nu ne sta in caracter, donatiile studioului nostru mereu au fost anonime, mereu facute din umbra si am ales sa nu promovam cu mare " tam tam" gesturile facute de YES STUDIO. Vrem doar sa impartasim cu voi bucuria pe care am avut-o atunci cand AM DARUIT DIN SUFLET.

Anul acesta am avut surpriza placuta in a vedea initiativa din partea colectivului. YES GIRLS s-au mobilizat implicandu-ne si pe noi, au strans banuti, s-au gandit la lucruri folositoare pentru casa, au fost la cumparaturi si au dus cadouri unei familii mai putin norocoase aducandu-le fericirea in preajma sarbatorilor. Pentru multi dintre noi acest gest poate nu inseamna mult, insa pentru acea familie acest gest al lor a insemnat enorm. Nimic nu se compara cu multumirea sincera de pe chipul unei persoane care se bucura cu adevarat de un dar. 🙂

Ma bucur ca am vazut inca o data o echipa unita, gata sa se implice in ajutorarea celor care au nevoie. Mai mult, sunt fericita ca fac parte din acest colectiv. In orice perioada a anului donatiile fata de persoanele care au nevoie sunt binevenite, sunt un exemplu pe care si altii pot sa il urmeze. Acestea inseamna implicare in societate, inseamna oferirea unor sanse si celor care nu au parte de ele. Fiecare astfel de gest are valoare si noi echipa YES Studio stim ca va fi rasplatit.

 

 

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right