Taking too long? Close loading screen.
YES Studio
Optimizam experienta ta...

Despre YES Studio

Afla de ce YES Studio este Mai Mult Ca Sigur cel mai bun studio de videochat pentru tine
LIVE CHATCONTACT

Povestea Studioului YES

Hello girls ! 🙂 Eu sunt Alina am 31 de ani si sunt propietarul si administratorul Studioului YES !
Specialitatea noastra ca studio este categoria de Soft adult. Aceasta se trage din faptul ca experienta mea din 2009 in acest domeniu sta predominant in Non Adult, Soft Adult si Sexual Fetish-ism.

Am inceput sa lucrez ca model la varsta de 23 de ani, cand deja multe dintre voi poate chiar renuntati in a mai lucra in Videochat, motivul fiind neimplinirea financiara sau parerea gresit formata asupra job-ului datorata mediului neprielnic in care ati lucrat. La fel ca voi am experimentat frica de necunoscut, dezamaginea timpului neeficientizat dar si satisfactia primilor banuti, primului concurs castigat cat si prima data cand am ajuns model de „top” unde castigurile mele mi-au adus viata dorita.

Am ramas in domeniul acesta din libera alegere, dorind sa aduc un plus de valoare industriei, impartasind din experientele mele, ajutandu-te sa evoluezi in 3 luni cat am evoluat eu intr-un an si sperand ca vei ajunge sa intelegi si sa iubesti ceea ce faci, cel putin la fel de mult cat o pot face eu.

De 3 ani sunt trainer specializat pe categoriile specificate mai sus, cat si pe tehnici de limbaj non-verbal, tehnici de comunicare dialog cat si tehnici de manipulare.

Incerc sa ma specializez constant in domenii care ma pot ajuta sa te conduc pe tine ca model nou YES sa iti atingi telurile si visele. Sunt un om care nu se ascunde cu ceea ce face, pentru ca doar acceptand si respectand jobul ales, acesta iti va aduce satisfactii pe masura.

Am participat la AWSummit 2014 Mamaia ca speaker pe seminarul – Cam Secrets Revealed, The European Summit Praga 2014 ca speaker in seminarul: „What models should do to maximize their revenues, They are in the first line contact with the money”. In 2015 in editia The European Summit Barcelona am participat ca speaker pe seminarul ” Live Cam Day: What Webcam Models expect from their Studios/Cam Sites” si am fost fericita castigatoare a premiului BEST NON ADULT MODEL in cadrul Award-ului Live Cam AWARDS.

Am creat conexiuni si tin legatura cu oameni in functii de decizie de la manageri de departamente la owneri de site-uri de video-chat, pe ale caror platforme lucram. Am format sau specializat, la randul meu, traineri pentru alte studiouri din Romania.

Voi fi la dispozitia ta 24/7 daca te voi vedea ca esti un om care stie si vrea sa ajunga departe. Imi plac provocarile de accea daca vei avea un vis de atins voi face tot posibilul sa ti-l indeplinesti.

Am incercat in aceste randuri sa iti explic cine te va ajuta sa excelezi, sa intelegi ca nu am deschis acest studio din lipsa de imaginatie antreprenoriala sau pur si simplu in urma unui zvon ca se fac bani. Acest studio este atent gandit de mai bine de 7 luni, orice aspect este bine pus in valoare, de la locatie pana la staff-ul cu care tu vei lucra.

Sper sa iti placa sa lucrezi cu mine si echipa mea si sa gasim multe lucruri in comun. Ele ne vor ajuta sa ne intelegem pe toate planurile.

Avantajele Modelelor

Modelele YES Studio, beneficiaza de avantaje care le eficientizeaza activitatea.

Ai intrebari? Te putem ajuta.

Prin YES Studio iti oferim sansa reala de a te implica intr-o afacere videochat din care poti castiga mai mult decat ai luat in calcul.
Indiferent ca ai mai lucrat sau nu intr-un videochat studio, daca iti doresti sa stii care iti sunt oportunitatile lucrand in YES Studio videochat Galati, te invitam sa ne vizitezi!

Pin It on Pinterest