Echipa Noastra

Hello, Alina aici

Voi fi alaturi de tine pe tot parcursul tau la cea mai frumoasa experienta, numita YES

Hello girls ! :) Eu sunt Alina am 31 de ani si sunt propietarul si administratorul Studioului YES !
Specialitatea noastra ca studio este categoria de Soft adult. Aceasta se trage din faptul ca experienta mea din 2009 in acest domeniu sta predominant in Non Adult, Soft Adult si Sexual Fetish-ism.

Am inceput sa lucrez ca model la varsta de 23 de ani, cand deja multe dintre voi poate chiar renuntati in a mai lucra in Videochat, motivul fiind neimplinirea financiara sau parerea gresit formata asupra job-ului datorata mediului neprielnic in care ati lucrat. La fel ca voi am experimentat frica de necunoscut, dezamaginea timpului neeficientizat dar si satisfactia primilor banuti, primului concurs castigat cat si prima data cand am ajuns model de "top" unde castigurile mele mi-au adus viata dorita.

Am ramas in domeniul acesta din libera alegere, dorind sa aduc un plus de valoare industriei, impartasind din experientele mele, ajutandu-te sa evoluezi in 3 luni cat am evoluat eu intr-un an si sperand ca vei ajunge sa intelegi si sa iubesti ceea ce faci, cel putin la fel de mult cat o pot face eu.

De 3 ani sunt trainer specializat pe categoriile specificate mai sus, cat si pe tehnici de limbaj non-verbal, tehnici de comunicare dialog cat si tehnici de manipulare.

Incerc sa ma specializez constant in domenii care ma pot ajuta sa te conduc pe tine ca model nou YES sa iti atingi telurile si visele. Sunt un om care nu se ascunde cu ceea ce face, pentru ca doar acceptand si respectand jobul ales, acesta iti va aduce satisfactii pe masura.

Am participat la AWSummit 2014 Mamaia ca speaker pe seminarul - Cam Secrets Revealed, The European Summit Praga 2014 ca speaker in seminarul: "What models should do to maximize their revenues, They are in the first line contact with the money". In 2015 in editia The European Summit Barcelona am participat ca speaker pe seminarul " Live Cam Day: What Webcam Models expect from their Studios/Cam Sites" si am fost fericita castigatoare a premiului BEST NON ADULT MODEL in cadrul Award-ului Live Cam AWARDS.

Am creat conexiuni si tin legatura cu oameni in functii de decizie de la manageri de departamente la owneri de site-uri de video-chat, pe ale caror platforme lucram. Am format sau specializat, la randul meu, traineri pentru alte studiouri din Romania.

Voi fi la dispozitia ta 24/7 daca te voi vedea ca esti un om care stie si vrea sa ajunga departe. Imi plac provocarile de accea daca vei avea un vis de atins voi face tot posibilul sa ti-l indeplinesti.

Am incercat in aceste randuri sa iti explic cine te va ajuta sa excelezi, sa intelegi ca nu am deschis acest studio din lipsa de imaginatie antreprenoriala sau pur si simplu in urma unui zvon ca se fac bani. Acest studio este atent gandit de mai bine de 7 luni, orice aspect este bine pus in valoare, de la locatie pana la staff-ul cu care tu vei lucra.

Sper sa iti placa sa lucrezi cu mine si echipa mea si sa gasim multe lucruri in comun. Ele ne vor ajuta sa ne intelegem pe toate planurile.

O zi buna si te asteptam! ;-)

 

Claudiu

Model Development


Claudiu este un impatimit al PC-urilor si are cunostiinte avansate atat hardware cat si software. Abilitatile sale de comunicare s-au vazut inca de la inceputul sau in echipa noastra, adica in 2016. Este un personaj principal in ghidarea, sustinerea si evolutia unui model. Pe langa toate acestea, el se mai ocupa si de administrarea conturilor de performer cat si de promovarea modelelor in Social-Media.

 

Gabi

Social Media & Online Marketing


Cu un background in dezvoltarea si promovarea paginilor web, primul sau contact cu lumea videochat-ului a fost in anul 2005, unde acesta s-a ocupat activ de promovarea website-ului LivePimpin. Tot in acea perioada a intrat in contact si a aflat despre oportunitatile generarii de venit prin afiliere, unde s-a indragostit si a lucrat o perioada de 2 ani cu uneltele oferite in principal de AdultFriendFinder, in acelasi timp, fiind membru activ si realizand site-uri de prezentare pentru comunitatea NetPond.
De atunci si pana acum, cunostiintele sale in affiliate marketing, social media marketing si optimization au fost aprofundate temeinic, in special pe partea de promovare a modelelor in mediul online, prin diferite strategii bine puse la punct, ducand la obtinerea unor rezultate mai mult decat satisfacatoare.

Teo

Network System Administrator


Alaturandu-se echipei in 2015 participand real la cresterea noastra ca studio, avand vasta experienta in domeniul IT cu studii care intaresc calitatea cunostintelor dobantite cat si cursuri de aprofundare a domeniului,Teo este responsabil de tot ce tine de partea tehnica cat si de partea de lumini a studioului. El ne tine in pas cu cererile site-urilor colaboratoare asigurandu-se de functionalitatea impecabila a sitemelor de lucru. In Iunie 2016 s-a alaturat proiectului CamStart, proiect care are la baza ajutarea studiourilor deja existente pe piata sa se ridice la standardele cerute, prin training cat si prin calitatea tehnica.

Contact