17 februarie 2015

European Summit, Praga 22-25 Septembrie

Networking si relaxare in cadrul evenimentului de la European Summit, ce a avut loc in Praga intre 22-25 Septembrie a.c.
Acesta este un eveniment care are loc anual si este dedicata celor din industria de adult entertainment. Un eveniment destul de important la care au participat diverse site-uri, studiouri si afiliati. Summitul a inclus si YNot Awards, care a avut loc intr-un Ballroom superb, unul dintre cele mai mari din Praga. Pe scurt: seminarii, socializare, petreceri si activitati fun la care am participat alaturi de echipa YES
eurok
Anul asta am predat stafeta ca speaker in anumite seminare, colegei mele de care am fost insotita . Am incredere in oamenii cu care lucrez, de la modele la stuff , de aceia incerc sa ii implic in cat mai multe workshop-uri din domeniu. Intelegerea Videochat-ului nu inseamna doar sa stai la un birou, inseamna sa schimbi pareri , idei ; cu oameni care fac schimbari considerabile acest job. E important sa te faci auzit ca acest domeniu sa fie in continua ascensiune. Asta incercam si noi prin participarea la aceste seminare, si prin schimbul de opinii cu oameni care sunt importanti pozitionati in catrul siteurilor cu care lucram.

Women in Adult Entertainment a fost unul din seminariile interesante la care am participat . In cadrul acestui seminar, femeile de succes din acest domeniu si-au exprimat punctul de vedere cu privire la prezenta lor in domeniu.Un seminar in care am discutat cat de esential este sa faci asta din pasiune, ca aceasta cariera sa nu trebuie sa fie vazuta ca un job oarecare si sa reusesti sa te ridici la asteptarile antrepenorilor din domeniu adult. Un eveniment la care am facut networking si am impartasit idei dar si in care am putut sa ne distram, fiind organizate diverse activitati, cum ar fi croaziera sau seara cu specific Ceha, in care am gustat din specialitati
gghbg
In afara de acest event, am avut ocazia sa ne plimbam, sa vedem peisaje superbe,sa participam la YNot Awards dar si la o croaziera pe Vltava. .Am plecat cu zambetul pe buze, ralaxate si gata de munca!

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right