Galerie

Studioul nostru se bazeaza pe camere cu tematica. Fiecare camera inspira o anumita stare,emotie, personalitate.
PIN UP_cos7545
Camere sunt distribuite modelelor in functie de compatibilitate

In orice domeniu, confortul din spatiul tau de lucru se reflecta in calitatea muncii tale.

De acceea am ales nu doar sa oferim un spatiul unde modelele isI desfasoara activitatea, ci un loc placut estetic, echilibrat, un loc unde te simti acasa. Cum am ales mereu sa lucram cu modele cat mai diverse, ne-am gandit ca singurul mod de a le scoate si mai mult in evidenta calitatile pe care le detin este sa facem camera sa arate ca un accesoriul perfect compatibil cu personalitatea modelului.

Modelele pot cere schimbari camerelor in care lucreaza , si pot fi personalitaze pe gustul lor
london_cos4961
MEREU IN SCHIMBARE

In fiecare an se fac renovari in studioul YES, asta ajuta la pastrarea in stare buna a camerelor de lucru.

Din anul 2015 suntem in continua extindere, deschizand doua camere noi in 2015 iar anul 2016 ne-a adus deschiderea unui nou nivel in incinta vilei, unde am deschis inca doua camere active.

Marimea unui camere normale de lucru este de aproximativ 20 mp, avand insa si camere de peste 35mp ceea ce este cu mult peste media camerelor de lucru in videochat din Galati. Avem camere cu bai proprii cat si o zona de relaxare unde poti sta cu colegele, retusa machiajul sau te poti uita la TV.

Zona de birouri este independenta de zona unde modelele isi petrec timpul liber, asta ne ajuta sa fim prompti la cererile colegelor tale care sunt in timpul programului.

Vila detine si o zona verde unde se pot face activitati in aer liber, fiind totodata si o extensie a zonei de relaxare.

Contact