Imaginea si Brandul Tau

Imaginea Ta

Avem grija de imaginea ta

Stiai ca atunci cand ne referim la imaginea ta, nu ne referim numai la aspectul tau? Ne referim la stil, look, atitudinea si increderea pe care te ajutam sa o transmiti mai departe, celorlalti.

Pentru YES, imaginea noastra ca studio de Videochat, cat si a modelelor YES conteaza foarte mult! De ce? Pentru ca primul impact conteaza enorm! Pentru ca asa reusesti sa atragi atentia!

O imagine impecabila insemna tot: de la imbracaminte, machiaj, atitudine, sex appeal pana la abordare. Aceste calitati le vom perfectiona prin cursurile de make-up, prin sedintele de coaching, dar si prin trainingul oferit.
Nu spun ca asta e totul, dar e primul pas catre succes!

Imaginea unui model de succes nu este data doar de felul in care te prezinti online, ci si daca ai suportul tehnic necesar. YES te ajuta ca toate cele descrise mai sus sa iti aduca acel plus prin echipamente de top; suntem singurul studio din Galati care lucreaza integral cu Logitech PTZ, varful de gama a camerelor video in domeniu.

Avem tehnologie led pentru a crea lumina perfecta in camera ta de lucru, iar calculatoarele sunt unele dintre cele mai performante, configuratia lor putand fi folosita si pentru editare video-grafica.

Brandul Tau

Impreuna, dezvoltam un brand puternic pentru rezultate eficiente.

Pentru ca un model sa aiba succes in mediul online, are nevoie ca imaginea ei sa fie facuta cunoscuta si promovata cat mai mult posibil. De aceea, fiecarei YES Girl i se contruieste un brand propriu pentru a fi promovat.

C e este un brand?
Brandul este elementul cheie in procesul de dezvoltare al unui model.
Un Brand puternic poate sa te aduca in scurt timp printre modelele cu castiguri mari.

Primul demers care il vom face pentru a te sprijini este o sedinta foto de start, care ne va ajuta sa iti creem o identitate pe site-urile de profil.
In momentul in care te vom cunoaste mai bine si stim ce iti place si mai ales ce ti se potriveste, vom avea un shooting profesional pe tematica si personalitatea profilului tau. Aceasta imagine a ta va fi mai bine conturata si promovata si prin intermediul unorclip-uri sau teasere, filmulete capabile sa te promoveze in ELITA modelelor din domeniu, sa participi la concursuri si sa castigi multe alte beneficii conexe.

Brandul tau va fi promovat pe site-urile adaptate domeniului, pentru a-ti asigura clientii vizati tie.
Pentru ca imaginea este un lucru important atunci cand vorbim de crearea brandului unui model de Videochat , alegem sa lucram cu cei mai buni oameni in domeniul foto/video.

Acest serviciu este total externalizat de studioul nostru , de aceea foarte rar sedintele video si/sau foto se vor face in aceeasi locatii. Investim mult timp si buget in a fi cat mai originali, profesionisti si sa reusim sa iti perfectionam brandul.

C and zicem Brand nu ne referim doar la imaginea redata prin fotografie sau video a modelului, sunt importante toate aspectele continutului brandului Numele fiind un cuvant cheie in procesul tau de dezvoltare, ne face responsabili de alegerea unui nume cat mai potrivit personalitatii tale.
Camera in care lucrezi este, de asemenea, un lucru definitoriu in a reda exact ceea ce trebuie: muzica pe care o vei asculta, trainigul pe care il vei primi si multe alte aspecte vor pune amprenta pe asa numit BRANDUL tau.

Avantajele unui brand solid sunt enorme, in orice domeniu, cu atat mai mult intr-un domeniu vizual.
Brandurile de succes ofera clientilor garantia gasirii exact a ceea ce isi doresc, cu cat brandul este mai renumit cu atat si ei sunt mai receptivi.

Cercetarile ne arata ca membrii site-urilor sunt dispusi sa cheltuie cu 30% mai mult cu un model cunoscut, care are un brand de renume, motivul fiind increderea in calitate.
Modelele care au un brand bine definit sunt mai capabile in a-si creea membri loiali, datorita sentimentelor de incredere declansate de renumele dobandit.

Suntem un studio de Videochat in care seriozitatea si daruirea primeaza, cu cat vom observa daruire si implicare mai mare din partea ta, cu atat vom investi mai mult in brandul si imaginea ta.

Modelele noastre vor beneficia de participari la summit-uri de specialitate, atat a domeniului cat si a categoriei in care lucreaza, de bloguri sau site-uri personale sau chiar de materiale promotionale afisand brandul tau. Cand arati bine si te simti bine, castigi bine!

Contact