AFLA RASPUNSURILE INTREBARILOR TALE

Intrebari frecvente videochat

Mai jos iti prezentam o lista cu cele mai dese intrebari din videochat alaturi de raspunsurile noastre.
 • Ce presupune interviul de angajare?

  In primul rand, o vizita scurta la sediul nostru de videochat. Aici vom face cunostinta si iti vom explica ce inseamna sa faci parte din gasca YES Girls. Bineinteles, vom raspunde intrebarilor tale. Nu este necesar sa hotarasti pe loc daca vrei sa faci parte din echipa noastra sau nu. Te poti intoarce daca asta decizi.

 • Pot castiga bani multi lucrand ca model YES?

  Da, dar pentru a castiga mult trebuie sa fii implicata si serioasa. Te putem ajuta sa castigi mii de dolari pe luna. Depinde de tine!

 • Conteaza cum arat?

  Desi este important sa arati bine, punem accent pe ingrijire si rafinament. Nu cautam manechine cu dimensiuni standard, ci mai degraba femei cu atitudine.

 • Exista posibilitatea de a lucra la sectiunea non-adult?

  Fireste! YES Studio Galati este renumit pentru training-ul de calitate oferit modelelor non-adult. De astfel, la aceasta sectiune de videochat, non-adult, am castigat si numeroase premii.

 • Pot face videochat de acasa?

  In momentul de fata, nu. In cadrul YES Studio ai la dispozitie traineri care te pot ajuta din toate punctele de vedere, decoruri fabuloase, care respecta toate regulile site-urilor cu care lucram. Aceste conditii sunt imposibil de realizat cu modelele de acasa.

 • Nu ma descurc prea bine cu limba engleza, ma mai pot angaja?

  Da, dar cu conditia de a participa la cursurile de limba engleza oferite gratuit in cadrul studioului.

 • Angajati si baieti?

  Nu! Lucram doar cu modele de gen feminin.

 • Care este varsta minima pentru a ma putea angaja ca model de videochat?

  Te putem angaja doar daca ai cel putin 18 ani impliniti. Videochatul este o activitate care se adreseaza persoanelor majore, motiv pentru care si tu trebuie sa fii majora.

Locurilimitate!

Din pacate, locurile in studioul nostru sunt foarte limitate in acest moment, de aceea, daca esti interesata de o colaborare cu noi, te sfatuim sa programezi cat mai repede o intalnire de angajare si te poti decide dupa daca devii o YES Girl!
Copyright © 2014 - 2024 YES Studio. Toate drepturile rezervate.
Website realizat de xolabs.ro