Intrebari Frecvente

Intrebari Frecvente

Incercam mai jos sa raspundem la cele mai populare intrebari.

Interviul inseamna angajare?

Nu ! Interviul reprezinta evaluarea ta de catre personalul studioului nostru, dar si prima ta impresie despre noi. Nu consta in obligatia de a te angaja.

Conteaza cum arat?

Fizicul este un lucru foarte important in acest job. Insa nu trebuie sa ai dimensiuni de 90-60-90, e important sa fii o femeie ingrijita, rafinata.Cum spune si motto-ul nostru, cautam o persoana cu atitudine. A fi sexy nu este intotdeauna de ajuns.

Lucrati numai cu sectiunea de Non Adult sau Soft adult?

Cum am amintit si in descrierea studioului nostru, YES iti va pune mereu in valoare partea ta intelectuala, insa lucram si cu categorii de adult cat si fetish. .Indiferent ce vei alege vei primi atentia necesara din partea noastra.

Daca aleg sectiunea Adult e important sa folosesc jucarii sexuale?

In studioul nostru nu exista obligatia de a folosi ceva ce nu te face sa te simti confortabil. Daca esti “open minded” si vrei sa apelezi la aceste trucuri, te vom sustine si te vom invata cel mai bun mod de a le folosi fara sa iti afecteze viata personala sau propriul corp.

Este un studio mixt?

In studioul YES modelele sunt numai de sex feminin. Nu lucram cu modele barbati sau cupluri. Cuplurile nu sunt o latura a videochatului, ele fiind identificate ca pornografie . De aceea ele sunt ilegale.

Cat este procentul studioului? Si cum pot face mai multi bani la YES Studio?

Procentul studioului incepe cu 50% Brut.In functie de orele facute de tine, acesta poate ajunge pana la 100% . YES ofera insa si un bonus + afiliere pe colegele recomandate de tine, acestea iti pot mari incasarile cu inca un 10% total. Profita de orice oportunitate si suplimenteaza-ti procentul.

Daca vreau sa imi iau casa sau masina in rate voi putea?

Datorita sistemului legal in care vei muncii, vei putea sa accesezi cu usurinta orice credit bancar. In mai putin de 1 an avem deja doua colege care si-au luat credit pentru locuinte. Salariile mari iti aduc beneficiile bancare dorite. Acest lucru nu se poate realiza cu contracte de colaborare sau cu platile direct pe cardurile Payoneer, ele nefiind recunoscute de sistemul de creditare.

Ce echipamente folositi?Voi avea o calitate superioara?

In momentul actual ne putem mandri cu faptul ca suntem studio-ul care lucreaza in intregime cu cele mai optic performante camere din industrie, PTZ PRO CAMERA. Pe langa aceastea avem si PC-uri a caror performante ating calitatea PC-urilor de editari videografice. Modelele noastre au calitatea maxima a stream-ului pe toate site-urile cu care colaboram, fiind chiar felicitati de reprezentantii lor pe motiv ca suntem mereu la zi cu cererile lor. Pentru a te convinge, te invitam sa ne vizitezi.

Am inteles ca sunteti un studio nou, cum as putea avea incredere in experienta voastra cand sunt studiouri mai vechi in oras?

Cum este scris si in rubrica "Despre mine" studioul este produsul a 7 ani de experienta. YES este deschis in Noiembrie 2014 insa owner-ul studioului are experienta in a conduce acest tip de afacere inca din 2011, fiind cofondatoare la inca un studio mare, prezent si azi in Galati. De aceea, chiar daca studioul YES are doar 2 ani, a castigat premii in domeniu si are nenumarate nominalizari la toate AWARD-urile in domeniul WEBCAM, plasandu-l ca cel mai premiat studio din Galati.

Sunteti legali? Voi avea un contract de munca legal?

Cred ca pana acum ai tot auzit “100% legali”. De aceia preferam sa iti spunem ca toate modelele noastre au contracte de munca cu suma real declarata. Asta inseamna ca nu exista minim pe economie sau part time. Atat noi cat si modelele noastre suntem constienti ca doar fiind legali putem avea o activitate de durata, curata si sa ne bucuram intr-adevar de banii pe care ii facem.

Daca ma angajez primesc Bonus sau cadouri?

Nu vrem sa judecam, insa studiourile care oferea asa ceva nu cred ca sunt capabile sa se respecte. Pentru a te angaja intr-o companie nu trebuie sa fi ademenita prin bonusuri sau cadouri, ci doar prin experienta si faima ei. Noi credem si respectam experienta si prestigiul unei firme care numai prin seriozitate si implicare obtine FIDELITATE. Datorita principiilor si standardelor studioului YES, evitam sa angajam persoane care aleg un loc de munca doar "cautand bonusul". Orice bonus ,cadou sau premiu trebuie meritat, iar modelele noastre primesc astfel de rasfaturi numai cand ne demonstreaza prin seriozitate ca ele sunt meritate.

Contact