Taking too long? Close loading screen.
YES Studio
Optimizam experienta ta...

Intrebari Frecvente

Ai intrebari si cauti raspunsuri la acestea?
Mai jos iti prezentam o lista cu cele mai dese intrebari din videochat alaturi de raspunsurile noastre.
LIVE CHATCONTACT

Intrebari frecvente si raspunsuri videochat

Ce presupune interviul de angajare?
In primul rand, o vizita la sediul nostru, YES Studio videochat. Aici vom face cunostinta si iti vom explica ce inseamna sa fii YES Girls. Bineinteles, vom raspunde intrebarilor tale. Nu este necesar sa hotarasti pe loc daca vrei sa faci parte din echipa noastra sau nu. Te poti intoarce daca asta decizi.
Se castiga foarte mult la YES Studio?
Da, dar pentru a castiga mult trebuie sa fii implicata si serioasa. Te putem ajuta sa castigi mii de dolari pe luna. Depinde de tine!
Conteaza cum arat?
Desi este important sa arati bine, punem accent pe ingrijire si rafinament. Nu cautam manechine cu dimensiuni standard, ci mai degraba femei cu atitudine.
Va afla familia cu ce ma ocup?
Pe toate site-urile partenere pe care vei lucra, Romania este interzisa. Mai mult, contractul de munca nu include termenul “videochat”.
Exista posibilitatea de a nu lucra la sectiunea de adult?
Fireste! YES Studio Galati este renumit pentru training-ul de calitate oferit modelelor non-adult. De astfel, la aceasta sectiune de videochat am castigat si premii.
Pot face videochat acasa?
Raspunsul este negativ. In cadrul YES Studio ai la dispozitie traineri care te pot ajuta din toate punctele de vedere, decoruri fabuloase, care respecta toate regulile site-urilor cu care lucram. Aceste conditii sunt imposibil de realizat cu modelele de acasa.
Nu ma descurc foarte bine cu limba engleza, ma pot angaja?
Da, dar cu conditia de a participa la cursurile de limba engleza oferite in cadrul studioului.
Angajati si baieti?
Nu! Lucram doar cu modele de gen feminin.
Lucrand la voi pot face credite pentru achizitionarea unei case sau masini in rate?
Vei lucra legal si vei avea contract de munca si un salariu mare, ceea ce inseamna ca iti poti cumpara in rate ceea ce doresti. Acest lucru nu se poate realiza cu contracte de colaborare sau cu platile direct pe cardurile Payoneer, acestea nefiind recunoscute de sistemul de creditare.
Sunteti legali? Voi avea un contract de munca?
Lucrand la noi vei avea garantia ca respectam absolut toate prevederile legale, vei semna un contract de munca si toate sumele de bani vor fi impozitate corect. De astfel, pentru garantie puteti cere acces la rapoartele fiscale pentru Bugetul de Stat.
Daca nu am experienta pot ajunge model de succes?
Desigur, dar asta depinde de tine! Vei beneficia de training si indrumare, din punctul nostru de vedere vei putea evolua rapid, important este sa iti doresti si sa muncesti pentru a atinge scopul propus.
Ce varsta trebuie sa am la angajare?
Te putem angaja daca ai 18 ani impliniti. Videochatul este o activitate care se adreseaza persoanelor majore, motiv pentru care si tu trebuie sa fii majora.
De ce acte am nevoie pentru a ma angaja?
Va fi necesar sa ti se creeze contract de munca si conturi pe site-urile de videochat, motiv pentru care avem nevoie de cartea de identitate. Exista si site-uri care solicita in plus si pasaportul sau permisul de conducere.
Sedintele foto-video se platesc?
Nu vei plati nimic pentru aceste servicii, dupa cum nu vei plati nimic nici pentru training si cursurile de make-up. YES Studio asigura gratuit tuturor modelelor aceste servicii bonus.

Ai intrebari? Te putem ajuta.

Prin YES Studio iti oferim sansa reala de a te implica intr-o afacere videochat din care poti castiga mai mult decat ai luat in calcul.
Indiferent ca ai mai lucrat sau nu intr-un videochat studio, daca iti doresti sa stii care iti sunt oportunitatile lucrand in YES Studio videochat Galati, te invitam sa ne vizitezi!

Pin It on Pinterest