9 martie 2017

Istoria se repeta! Am castigat premiul “Best Non Adult Model”

Tocmai ne-am intors de la unul din cele mai frumoase evenimente ale inceputului de an, The European Summit de la Sitges, Barcelona si venim cu vesti noi excelente.

V-am promis ca din cele 6 nominalizari din cadrul galei Live Cam Awards, o sa castigam cel putin una. Si DA, ne-am tinut de promisiune! 🙂  Dupa 2 ani, am revenit la studio din nou cu premiul la categoria “Best Non Nude Live Cam Model”. Asta datorita colegei noastre, care a fost apreciata pentru munca pe care o face, pentru originalitatea de care da dovada si pentru personalitatea ei sincera si debordanta.

In 2 ani de cand lucreaza cu noi, aceasta ne-a demonstrat cat de devotata este si cat de pasionata poate fi de munca pe care o face. Ne-a aratat ca este cu adevarat o YES GIRL. 😉 Mai mult, acest premiu a fost cel mai frumos cadou atat pentru ea, cat si pentru toate fetele de la YES Studio de Ziua Femeii, care ne ambitioneaza sa vrem sa promovam valorile feminine in videochat.

De aceea, suntem mandri de acest premiu minunat castigat si credem ca este cu adevarat meritat. Este rasplata pentru toata munca depusa de colega noastra si pentru tot efortul depus pentru a evolua in fiecare zi. Si mai mult, acest premiu este dovada ca si la categoria non-adult se poate face performanta si ca noi la YES Studio suntem cei mai buni.

Ne plac lucrurile frumoase care devin obiceiuri, asa ca speram sa repetam aceasta performanta si la anul.

Multumim tuturor celor care au incredere in noi in fiecare zi si celor care au votat-o pe colega noastra!

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right