Lifestyle & Free time

Lifestyle

Lifestyle-ul este modul tau de viata , in societate, in cercul de prieteni, in munca, hobby sau familie.

A ceasta reflectă de asemenea, imaginea ta de sine, modul în care te vezi sau crezi ca esti vazuta de catre ceilalți. Lifestyle este un compozit de motivații, nevoi și este influentat de factori cum ar fi cultura, familia, grupuri de prieteniși clasă socială. Succesul personal este important pentru fiecare dintre noi, fara indoaiala, insa cum ajungem sa-l avem se bazeaza doar pe determinarea noastra. Pentru a-ti atinge potentialul maxim in tot ceea ce-ti proprui, trebuie sa ai un un stil de viata organizat si eficient. Videochatul este un job care iti poate permite sa te rasfeti in toate modurile posibile si iti poate aduce beneficii cum alt job reuseste, poate, in ani de experienta. Insa munca ta online este influentata in proportii mari de ceea ce faci offline. YES iti va pune la dispozitie cateva trucuri despre cum iti poti organiza viata offline, ca atunci cand vrei sa te dedici muncii online, sa o poti face eficient si corect.

P e drumul spre rezultate, esti obligat sa iesi din zona de confort si sa intri in zona ta de invatare: descoperi ce trebuie sa stii si sa poti face pentru a putea atinge, cu adevarat, toate rezultatele la care visezi, in cel mai armonios mod cu putinta. Motivul pentru care Coachingul a cunoscut un succes rasunator este pentru ca el a aparut din nevoia umana de a da sens si valoare vietii. Aceste nevoi se pot atinge prin intelegerea conceptelor ca , performanta, dezvoltare continua, standarde si excelenta, rezultate , evolutie, , c responsabilitate si implicare in propria dezvoltare constienta prin strategie in loc de haos, Armonie in loc de stres, Comunicare si incredere intr-un partener de drum[Am reformulat fraza, era o insiruire foarte lunga de concepte si se pierde sensul.]. Prin coaching, incercam sa le aducem la cunostinta modelelor noastre despre importanta acestor concept, invatandu-le sa aiba o viata echilibrata.

A vem colaborari cu cei mai buni Make-up Artisti din Galati si din tara care te vor invata cum sa folosesti cel mai bine tehnicile de machiaj aplicat domeniului de Videochat si nu numai. Acest serviciu va fi oferit gratuit si te va ajuta nu numai la job, invatand cum sa te pregatesti in functie de lumini, dress-code si camera in care lucrezi, cat si in viatade zi cu zi. Importanta unui make-up profesional este vitala in Videochat, camera web furand mult din intesitatea culorilor. Invata cum sa te joci cu trucurile de corectie si de culori si vei putea sa iti accentuezi calitatile doar printr-un singur machiaj.

C um YES Studio este pro schimbarilor si dezvoltarii, iti vom oferi sprijin prin colaborarile noastre cu multipleleclinici de infrumusetare, unde tu vei deveni si mai frumoasa. Operatii estetice[Voi stiti ce oferiti, dar as propune mai de graba tratamente estetice invazive sau non-invazive], epilari definitive, tratamente cosmetice, sali de fitness, schimbare radicala de look, etc. vor fi toate la dispozitia ta, pe masura ce demonstrezi ca esti o fata ce se respecta si serioasa in ceea ce priveste munca in studioul nostru.

N e place sa lucram cu fete hotarate si dedicate, care doresc sa devina independente din punct de vedere financiar, fete ce au planuri de viitor si ambitia necesara atingerii acestor planuri. Pentru aceasta, daca doresti sa iti dezvolti Propriul Business, iti putem oferi parteneriat sau doar consultanta in acest scop. Seriozitatea si dovada de competente antreprenoriale vor face ca visul tau sa devina mult mai usor de indeplinit, prin ajutorul echipei YES si colaborarea noastra spre un nou Business, ales de tine.

Free time

Timpul liber este prin definitie timpul placerii si, daca se poate, chiar al fericirii. Fiind un colectiv unit, YES organizeaza periodic iesiri in care recreerea este prioritara.

U nele companii il numesc team building, insa noi preferam sa ii spunem distractie. Colectivul YES are parte in fiecare luna de iesiri inedite, scopul lor fiind relaxarea si socializarea. Urmand tipare ale marilor companiilor de peste hotare, am invatat ca un angajat fericit este un angajat eficient. Modelele noastre beneficieaza de petreceri cu tematici distractive care implica de cele mai multe ori si imaginatia lor pentru castigarea unor premii simbolice, cat si iesiri in jurul orasului la echitatie, zboruri cu parapanta sau deltaplanul, iesiri la piscine sau spa.

Y ES GIRLS au parte si de iesiri in strainatate, imbinand utilul cu placutul, participand la summit-uri din domeniu, cat si vizitand companiile cu care colaboram. Preconizam din ce in ce mai multe surprize relaxante pentru YES GIRLS, insa daca doriti sa vedeti despre cum se distreaza viitoarele voastre colege, gasiti mai multe detalii aici

Contact