22 februarie 2017

Live Cam Awards – editia 2017

In curand va avea loc evenimentul inceputului de an in videochat: The European Summit, editia 2017. Acesta se va desfasura intre 4 si 7 Martie in Sitges/ Barcelona, la Hotel Calipolis, iar noi vom fi acolo. Sa va spunem si care este motivul principal al prezentei noastre la acest summit. 🙂

Iin cadrul acestui eveniment de renume din Europa, se va desfasura pe data de 5 martie si mult asteptata gala de premiere a celor mai bune modele, personalitati si studiouri de videochat, Live Cam Awards. 😉 Aflata la cea de-a treia editie in 2017, aceasta gala este foarte apreciata de toate vocile din industrie, iar premiile oferite sunt foarte importante. Cel putin pentru noi, deoarece daca va amintiti bine, la editia din 2016 am castigat premiul de la categoria “Best Emerging Live Cam Studio”, premiu de care ne bucuram foarte mult si care a avut insemnatate mare pentru studioul nostru.

Vrem sa va anuntam prin aceasta postare ca anul acesta suntem mandrii detinatori a 6 nominalizari la 4 categorii:

  • Best Non Nude Live Cam Model (unde avem 3 modele nominalizate);
  • Best Fetish Live Cam Model;
  • Best Emerging Live Cam Studio;
  • Live Cam Business Woman of The Year.

Suntem foarte fericiti de aceste nominalizari deoarece credem ca am ajuns la un anumit nivel de evolutie si munca noastra neintrerupta merita rasplatita.

Daca vom primi suficiente voturi incat sa castigam cel putin unul dintre aceste premii, multumirea noastra va fi cu atat mai mare, deoarece vom avea confirmarea ca principiile si conceptele puse in aplicare de echipa noastra, Y.E.S. Studio sunt apreciate atat de cunoscatori in domeniu, cat si de publicul larg.

Daca sunteti curiosi sau doriti sa votati, puteti gasi mai multe informatii pe site-ul evenimentului: www.livecamawards.com. 😉

Va multumim pentru sustinere!

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right