3 ianuarie 2017

Ma supun vreunui risc atunci cand lucrez in domeniul videochat-ului?

Cand alegi un studio de videochat, te sfatuim sa nu cazi in plasa. Multor fete li s-a intamplat acest lucru deoarece nu au fost atente unde se angajeaza. In ziua de astazi, internetul este la indemana oricui asa ca nu este greu sa te DOCUMENTEZI!!!! Spre binele tau, citeste TOATE informatiile care ti se prezinta pe site si analizeaza-le, vezi cat de legal este studioul unde vrei sa mergi, vezi alte pareri legate de studio, pentru ca NU TE COSTA NIMIC, si de tine depinde viitorul tau. Nu “tot ce zboara se mananca”, asa ca acele castiguri fabuloase inca din prima luna pot fi mituri. 😉

Daca inainte de a te angaja la un studio de videochat studiezi foarte bine piata videochat-ului si te doumentezi despre avantajele si dezavantajele  pe care le are un studio, atunci din punctul nostru de vedere se poate spune ca nu te supui nici unui risc. Dar daca nu faci acest lucru, atunci drumul ti-l alegi de bunavoie. Si nu de putine ori  (nu la YES Studio) s-au intamplat cazuri in care modelele nu au fost platite sau au primit sume foarte mici din castiguri.

Exista de asemenea riscul ca informatiile personale sa nu fie confidentiale. Gandeste-te ca din cauza acestui fapt, intregul viitor iti poate fi compromis. Ce te faci daca persoane din anturaj vor afla intamplator de pe internet cu ce te ocupi, atunci cand informatiile tale sunt facute publice? Este greu sa te confrunti cu acest lucru, asa ca este necesar sa mergi la interviu la un studio care chiar respecta intimitatea si informatia personala a fiecarui model. La YES Studio, avem reguli clare cu privire la aceste lucruri, si respectam foarte mult fiecare model cu care colaboram.

Daca stam sa ne gandim, exista posibilitatea ca un model sa isi dezvaluie fara sa vrea identitatea reala, ceea ce nu este tocmai un lucru bun. Se poate ca printr-o simpla discutie cu un membru, sa dezvaluie nume sau ocupatia celor apropiati, sau sa vorbeasca ceea ce nu trebuie fata de un membru. De aceea programele de training sunt foarte importante in acest sens. Astfel, in studioul nostru, noi le invatam pe modele cum sa vorbeasca in fata camerei, si cat de multe informatii sa dezvaluie. Le ajutam sa depaseasca momentele mai putin placute cu eleganta si sa pastreze private detaliile personale. 🙂

Mai putem spune ca sunt riscuri venite din exterior. Sa spunem ca nu vrei sa te vada prietenii sau familia. Atunci cand esti in Romania poti fi sigura ca nu vei fi vazuta, dar exista poate prieteni care acceseza site-urile de videochat pe care activezi din strainatate, pentru  care nu au restrictie deci trebuie sa fii sigura ca nu vei fi vazuta de nicaieri. Noi ne asiguram de asemenea ca avem o comunicare foarte buna cu fiecare model si ne ocupam si de acest lucru.

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right