YES Girls

Despre YES Girls

Ce inseamna sa fii o YES Girl?

YES GIRLS C ine este YES GIRL? Prin experienta castigata dealungul anilor de activitate ai studioului, am reusit sa creem un brand al modelelor noastre, definitoriu nu numai pentru imaginea lor online, cat si pentru imaginea studioului nostru. Ne mandrim cu YES GIRLS care fac parte din echipa noastra. Am respectat intotdeauna femeile independente, femeile care muncesc pentru a obtine ceea ce isi doresc, femeile care denota caracter, integritate, ambitie, putere, clasa si rafinament. De aceea am ales si ne-au ales, cele care, pe langa toate calitatile de mai sus au si o calitate esentiala: determinarea! YES GIRLS stiu ca nimic nu se obtine gratis sau usor, ci prin vointa, munca si pasiune.

Am vrut sa iti cunosti viitoarele colege prin propriile lor dorinte, aspiratii, preocupari. Mai jos vei citi raspunsurile lor la cateva intrebari adresate de noi.

Multe femei nu aleg acest job din cauza preconceptiilor, cum a fost pentru tine si de ce ai ales acest job ?


Am ales acest job pentru a-mi aduce sadisfactii materiale. Am lucrat in alte domenii si mi-am dat seama ca lucrez mult si pe degeaba. Pana acum acest job este pentru mine si sper sa fiu si eu pentru el. Daca nu ai informatii destule si reale e normal sa se creeze preconceptii, insa doar avand contact cu domeniul vei sti intradevar realitatea. Eu una am pornint cu preconceptii, mi-au disparut.

Ramona - 24 ani - Model Non-Adult

Ce iti doresti de la acest job, cum te vezi in viitor ?


De la acest job imi doresc sa imi cumpar un apartament, sa imi termin studiile si sa imi pot permite o viata mult mai buna. Pe viitor ma vad la „casa mea”, realizata si fericita; ba chiar mandra ca am reusit sa „ma ridic” pe „propriile mele picioare

Madalina - 25 ani - Model Adult

Sa fac ceea ce nu am facut in aproape 3 ani de munca: Sa evoluez!!! Si cand spun evolutie, ma refer la toate aspectele :). Nu ma vad pe viitor. Ma vad astazi, sunt multumita de ceea ce vad si sper ca pe viitor sa fiu uimita chiar, de evolutia mea ca om, ca model, ca femeie.

Claudia - 27 ani - Model Adult

Realitate si fabule despre videochat! Cum credeai ca va fi si cum este cu adevarat?


Nu stiam ca exista categoria de Non-adult. Dat fiind faptul ca aceasta ma reprezinta, fabulele pe care le-am auzit nu conteaza pentru mine. Nu stiu cum e in alte parti, dar atat timp cat aici nu sunt obligata sa fac ceea ce nu vreau, conteaza enorm. Este un domeniu (nu simplu) amuzant, de la care am ce sa invat. Faptul ca utilizez limbile straine este un plus pentru mine. Imi place ca trebuie sa-mi pun imaginatia la contributie pentru a veni mereu cu ceva nou.

Ramo - 30 ani - Model Non-Adult

Videochat-ul credeam ca este simplu, sa stai in pat si sa iti vina banul. Credeam ca poti sa faci de capul tau si ca totul este usor, insa realitatea este alta; ai un program de respectat, reguli care nu trebuiesc incalcate, pozitii pe camera, imbracaminte, machiaj, par aranjat etc. Toate aceste lucruri chiar fac diferenta. Insa nu sunt imposibile. Dupa parerea mea, toate acestea te pot ajuta si in viata de zi cu zi. Te pot ajuta sa ajungi o femeie cu stil in scurt timp.

Ionela - 21 ani - Model Adult

Contact