7 decembrie 2016

Mos Nicolae a trecut si pe la YES Studio

Am fost foarte cuminti anul acesta si stim asta. Am fost muncitoare, ascultatoare, ne-am tinut de promisiunea ca in fiecare zi vom continua sa evoluam si rezultatele au fost pe masura asteptarilor. Impreuna cu studioul am castigat multe premii, dar si admiratie din partea celor din jur. Am dovedit ca suntem O FAMILIE in fiecare zi din cei doi ani petrecuti impreuna. 🙂 De aceea consideram ca am fost indreptatite sa fim rasfatate astazi de ziua lui Mos Nicolae.

yes-studio-mos-nicolae1

Ne-am pregatit papuceii pentru seara cea mare, iar dimineata am gasit  langa pantofi cea mai buna ciocolata, pe care oricine o adora, dar si multe alte cadouri. De aceea consideram ca am fost foarte cuminti 🙂  si suntem fericite ca Mos Nicolae nu ne-a uitat si s-a gandit la noi ca de fiecare data. Asa ca astazi am uitat de dieta, pentru ca noi stim ca oricum suntem frumoase (cele mai frumoase) si ne-am indulcit putin.

Si pentru ca nu se cuvine sa nu aratam recunostinta pentru darurile primite, am fost foaaarte dragute i-am scris Mosului o scurta scrisoare in care i-am multumit pentru ca a trecut si pe la noi, la YES Studio, si o sa il asteptam la fel de vesele si la anul!

yes-studio-mos-nicolae

Va lasam acum, mergem sa ii scriem scrisoare lui Mos Craciun, pentru ca noi fetele de la YES Studio, stim ce ne dorim 😉 .

Aa, si sa nu uit: La multi ani, Nicolae, Nicoleta!!!! Multa sanatate, dragoste si toata fericirea din lume!!

Noi v-am povestit ce am primit in ghete, dar voua ce v-a adus Mosul anul acesta?!?!?!

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right