21 noiembrie 2016

O mica retrospectiva a ultimilor doi ani

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat pe blog, dar am revenit cu multe vesti bune. Nu este final de an, dar am decis sa facem retrospectiva perioadei care a trecut si vrem sa va spunem ca suntem mandri de ceea ce am reusit sa realizam pana in acest moment. Mai sunt doar cateva zile pana cand vom implini frumoasa varsta de doi ani si vreau sa va spun ca in tot acest timp s-au intamplat  o gramada de lucruri. Am evoluat, ne-am dezvoltat, ne-am distrat, dar cel mai important... am muncit pe branci ca sa ajungem unde suntem astazi si intotdeauna am demonstrat ca suntem o echipa. Iar rasplata nu s-a lasat mult asteptata, si pentru eforturile noastre am primit o multime de aprecieri, premii si nominalizari la evenimentele si galele internationale. Voi face o trecere in revista a celor mai importante distinctii pe care le-am primit noi ca studio, dar si modelele noastre.

yes-studio-premiu-live-cam-awards-best-non-adult-model

Sa incepem cu realizarile noastre din anul 2015.  In primavara anului trecut, in cadrul evenimentului Live Cam Awards am primit trofeul pentru cel mai bun model non adult - „Best Non Adult model” (Foto stanga), o mare realizare! J. La acelasi eveniment si noi, YES Studio am fost nominalizati la categoria „Best Emerging Cam Studio”.  Am fost foarte mandri de nominalizare la un eveniment atat de important, cu vechime si importanta in Europa deoarece am stiut ca eforturile ne-au fost apreciate si am fost determinati sa muncim si mai mult in viitor pentru a ne autodepasi.yes-studio-premiu-best-emerging-live-cam-studio

Trecem in revista si participarea la AWSummit editia 2015, un alt eveniment din domeniul videochat-ului, acolo unde mai multe modele din studio au fost nominalizate la diferite categorii: am stralucit din nou la categoria „Best Non Adult Model” cu 2 modele nominalizate, si am avut de asemenea si cate un model nominalizat la celelalte categorii: „Best Fetish”, „Best Smile” si „Best Teaser”. Va multumim fetelor pentru ca in fiecare zi munciti atat de mult!

Si in 2016 am fost nominalizati in cadrul Galei de premiere Live Cam Awards la categoria „Best Emerging Cam Studio”, premiu pe care l-am si castigat (Foto dreapta).
anul acesta si suntem foarte fericiti pentru acest lucru. Studioul nostru a primit aceasta nominalizare si in cadrul evenimentului AWSummit 2016, iar faptul ca suntem printre cele mai bune studiouri in curs de dezvoltare nu face altceva decat sa ne bucure. Recunoasterea meritelor la nivel international reprezinta un pas foarte important pentru echipa YES studio care ne motiveaza in fiecare zi sa dam totul pentru a reusi. Suntem mandri de fetele noastre care au primit nominalizari si in cadrul evenimentului AWSummit editia 2016  pentru categoriile: „Best New Comer”, „Best Non Adult Model” si „Best Smile” J.

De curand am reusit inca o performanta si la cel mai mare summit din industria adult din America Latina, Lalexpo Columbia, un eveniment la care au fost inscrise aproape 600 de modele si studiouri de videochat din toata lumea , si in urma activitatii echipei noastre, YES Studio, am primit trei nominalizari din partea organizatorilor „Best Emerging Cam Studio”, „Best Romanian Cam Studio”, „Most Innovative Cam Studio” (Foto jos stanga). Practic, alaturi de echipa din care facem parte am reprezentat cu mandrie Romania la un eveniment international de asemenea calibru.

 

yes-studio-galati-nominalizare-lalexpo-best-innovative-cam-studio

yes-studio-premiu-lalexpo-best-innovative-cam-studioSuntem foarte fericiti ca am participat la acest eveniment deoarece ne-am intors acasa cu un premiu ce inseamna foarte mult pentru ideea de la care am pornit si pentru principiile dupa care ne ghidam. Am primit premiul la categoria „Most Innovative Cam Studio” (Foto sus dreapta), o distinctie pe care cred eu ca o meritam deoarece suntem un studio foarte deschis care a adus pe piata cel mai inovativ program de training  pentru echipele administrative ale studiourilor de videochat, o solutie care optimizeaza munca angajatilor spre maximizarea rezultatelor. Interesant, nu? nominalizare-la-ynot-awards-2016-yes-studio-galatiEste evident ca acest tip de sistem este eficient pentru oricine, iar pentru noi cu siguranta a functionat si a dat rezultate pentru toata echipa de la studio, deoarece intr-un timp atat de scurt, de NUMAI 2 ani, echipa YES Studio este SINGURA din Galati care a reusit sa adune atat de multe premii si nominalizari la evenimentele din industrie, mai ales la cele internationale.
Am participat de asemenea la The European Summit, iar la Gala Ynot Awards am fost nominalizati la doua categorii importante: „Best New Business” si „Best Emerging Cam Studio”. De fiecare data cand primim astfel de nominalizari ne bucuram, deoarece stim cat de mult munceste fiecare dintre noi in fiecare zi pentru a ajunge acolo unde si-a propus, deoarece munca de model de videochat nu este usoara, nu este deloc usor sa te confrunti cu prejudecati si preconceptii, asa ca orice nominalizare este o realizare si un pas spre a deveni ceea ce ne propunem, un exemplu pentru toti din jur.

Am demonstrat ca stim sa facem echipa buna si la evenimente si am primit si premiul de „Gold Sponsor” in cadrul Galei Ynot Awards . Acesta este doar inceputul nostru stralucit, si pentru viitor ne propunem lucruri marete. Daca iti doresti sa faci parte dintr-un colectiv de care eu personal sunt foarte mandra, poti sa ni te alaturi si noi te com invata tot ceea ce este nevoie pentru a ajunge in top.

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right