Training & Suport

Training YES Girls

Fiind o YES Girl, vei avea partea de un training special fiecarei categorii in parte.

I n cadrul studioului YES training-ul in dezvoltarea profesionala si personala a angajatilor este cea mai importanta activitate a noastra, YES Studio fiind singurul studio ce ofera 3 tipuri de training modelelor sale si care vine in ajutorul celorlalte studiouri prin proiectul Camstart.

Trainingul face-to-face, este cel ce implica contactul direct dintre Trainer si Model.
Acesta consta intr-un feedback la sfarsitul fiecarei ture, tutoriale personalizate, grafice bazate pe activitatea ta de model -in special eficientizarea timpului online si importanta sa, idei de activitati sau jocuri ce le poti folosi pentru a pastra interesul persoanei cu care vorbesti si asa mai departe.

Toate cele mentionate mai sus vor fi oferite si explicate individual de catre noi fiecarui model in parte si vor face ca activitatea ta online sa fie din ce in ce mai eficienta si sa atinga cote maxime.

T rainingul de grup este una dintre cele mai distractive metode de Training. Invatam din greselile "alteia", cum sa evitam sau cum sa eficientizam anumite situatii. Vom prezenta scenarii ori situatii de care te poti lovi si vom gasi rezolvaria cea mai benefice pentru tine.

Subiectele generale, ABC-ul domeniului, sunt cel mai bine invatate in Trainingul de grup. Trainingul in timp real este cel de care vei beneficia in fiecare tura. Indiferent ca esti model la inceput de cariera, ori cu experienta in domeniu, acest training vine in sprijinul tau atunci cand esti intr-un impas si nu stii cum poti infrunta o anumite situatie, cand ai goluri de imaginatie, ori ai nevoie de o idee intr-un anumit caz.

Trainingul in timp real este folosit si pentru a te ajuta sa intelegi sistemul in care vei lucra, o modalitate de formare a ta camodel de videochat.
Pentru ca sunteti diferite, acest tip de training va fi potrivit personalitatii tale si specific categoriei in care vei lucra.

Contact