24 mai 2015

Un mic ghid pentru fetele care doresc sa faca videochat

Cu totii stim ca fetele vesele sunt mai placute, mai atractive. Un zambet poate sa aduca fericire dar poate sa iti si schimbe starea de spirit. Exista multe avantaje care pot fi aduse de un zambet, dar nu le voi enumera. Voi face in schimb un mic ghid cu ce trebuie sa faca un model:

Sa fie vesela,degajata..adica sa aduca un zambet pe buzele clientilor. Nimeni nu vrea sa vada cineva trist sau posomarat.

Sa stie sa atraga atentia unui barbat, nu neaparat prin aspect ci prin idei, prin felul in care alege sa comunice. O femeie desteapta stie sa se faca placuta si stie cum sa obtina ce vrea, fara sa faca prea multe eforturi.

Sa fie intelegatoare si sa nu ii judece cu cei cu care converseaza. Cu totii ne dorim sa fim acceptati si intelesi, la fel si clientii, ei vor sa se elibereze de inhibitii fara sa fie judecati.

Sa poata sa intretina o conversatie intr-o limba straina,sau sa poata invata rapid – pentru ca google translate este doar o solutie pe scurt timp si nu iti doresti sa te pierzi in traducere.

Sa fie ambitioasa si sa nu se descurajeze, exista deja o industrie consacrata de filme porno si un numar foarte mare de site-uri de video chat. Sunt foarte multe modele iar competitia este una mare.

Sa aibe cunostinte minime de utilizare a unui calculator. Nu este necesar sa aibe doctorat in stiinta calculatoarelor, sa stie cel putin sa deschida si sa inchida calculatorul si sa foloseasca programe tip messenger.

Sa se promoveze, sa aibe poze de studio, sa faca video-teasere. In acest domeniu, imaginea face cat o mie de cuvinte iar un clip sau un teaser si mai mult. Calitatea pozelor cat si a clipurilor trebuie sa fie cat mai inalta, sa fie facute profi.

Dupa cum vezi, nu este nimic dificil. In plus, noi te vom sustine si te vom ajuta sa atingi obiectivele pe care ti le propui. Acest mic ghid este pur informativ. Ce vreau mai exact? sa fii tu insati, asa cum esti zi de zi, sa lasi inhibitiile la o parte si sa zambesti. Te invit sa faci testul YES, iar daca ai nevoie de mai multe informatii, esti mereu binevenita la o cafea.

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right