17 octombrie 2016

Videochat de acasa VS din cadrul unui studio

Stim ca sunt studiouri care aleg sa lucreze si cu fete de acasa,si sunt modele care se descurca foarte bine, dar nu toate si in nici un caz cele care sunt incepatoare. Noi lucram doar cu modele in cadrul studioului, deoarece consideram ca un model poate fi mai bine instruit in timp ce este in cadrul unui colectiv.

Videochatul de acasa este mai degraba recomandat modelelor experimentate, dar chiar si asa, studioul poate oferi diverse beneficii, cum ar fi evenimente si mici excursii pentru modele si staff dar si cursuri de make-up, limba engleza, team building-uri, concursuri, training pentru modele etc plus ca ai ocazia sa lucrezi intr-un colectiv.

Formarea unui model este importanta, dar si relatia dintre studio – model. Lucrand de acasa, da poti sa ai ritmul tau, sau sa stai online cand vrei sau sa faci atati bani cat vrei fara sa te bata nimeni la cap de target sau ca ai colega de camera, dar in acelasi timp elimina si bucuria de a lucra intr-o echipa, de a participa la diverse evenimente sau de a socializa.

Lucrand de acasa esti propriul tau sef, dar cine iti poate arata greselile, cine te poate consilia sau te poate motiva in momentele mai grele ale carierei tale? tu…dar adesea suntem fie prea indulgenti cu noi insine fie prea critici iar nici una din aceste extreme nu este buna.

Un studio iti ofera tot ce ai nevoie sa reusesti, sa te pui in valoare si sa te ghideze ca sa iti atingi obiectivele. Lucrand in echipa, reusesti sa te dezvolti mai rapid, pentru ca ai sansa sa primesti sfaturi de la persoane care au experienta si care pot sa te orienteze spre succes, daca si tu iti doresti asta si daca le primesti sfaturile.

In cazul videochat de acasa vs videochat din cadrul unui studio nu putem sa declaram un castigator dar recomandam modelelor incepatoare sa aleaga sa lucreze din studio, pentru ca altfel s-ar putea sa fie dezamagite. Avand o experienta indelungata stim cum sa ajutam modelele sa performeze la un nivel profi. Puteam sa dam indicatii in timp real cat si sa oferim suport tehnic in cazul in care exista dificultati.

Pe langa formare noi ne ocupam si de imaginea ta, atat timp cat esti online dar si cat esti offline, noi iti cream imaginea. Vei avea parte de un shooting facut de un fotograf profesionist, cat si de teasere si videoclipuri. Totul ca sa te punem in valoare si sa iti asiguram succesul. Noi suntem o echipa si ne ajutam reciproc, noi crestem impreuna si cu siguranta putem sa te ajutam sa devii un model de top, daca tu iti doresti asta, daca esti ambitioasa si daca asculti de sfaturile noastre.
Inca nehotarata si nu stii ce sa alegi? noi te invitam la un interviu si vei vedea clar care sunt avantajele in a lucra in studioul nostru.

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right