17 februarie 2016

Videochatul : conceptii si realitate

Buna, eu sunt Andreea, sunt persoana responsabila de marea parte a articolelor pe care le regasiti pe blog. Voi incerca sa expun cateva din opiniile mele referitoare la munca in acest domeniu si sa impartasesc putin din experienta de pana acum (3 saptamani ca admin si responsabil cu acest blog si nu numai de prin iulie ac).

In privinta job-ului de model de videochat exita multe pareri pro sau contra, este in continuare un subiect tabu.  Tin minte ca citisem pe un site ca toate modelele fac nud, ca nu poti sa fi model de chat fara sa faci asta. Toata lumea se dezbraca la videochat iar baza se pune pe show – asa este mediatizat, gresit din punctul meu de vedere. Realitatea difera foarte mult de ce zice lumea si da, nu este nevoie sa te dezbraci ca sa fi model.

In cadrul interviurilor care au avut loc aici, la YES Studio am auzit intrebari legate de acest domeniu, unele chiar amuzante, de exemplu: daca ma angajez ca admin trebuie sa fiu si model si sa ma dezbrac? Nu. Sau am auzit spunandu-se ca daca vrei sa fii model trebuie neaparat sa te dezbraci, sau ca nu este indicat sa faci hot flirt.

Singurul mod prin care poti sa iti faci o parere este direct de la sursa. Promitem sa iti raspundem la orice intrebare referitoare la ce presupune sa fii model de chat. Experienta noastra te va ajuta sa devi un model de top si vei vedea ca nu este obligatoriu sa te dezbraci ca sa ai o cariera in acest domeniu.

Consideri ca ai avea intrebari legate de acest domeniu sau te gandesti la o posibila cariera ? contacteaza-ne iar o colega iti va raspunde in scurt timp.

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right