Taking too long? Close loading screen.
YES Studio
Optimizam experienta ta...

Hey, dragilor. Dupa o lunga perioada de asteptare, suntem mandri sa va impartasim ca am mai bifat inca un succes pe lista lucrurilor pe care ne-am propus sa le facem: numele si logo-ul Y.E.S. Studio au devenit marci inregistrate.:)

Pentru cei care nu stiu ce inseamna acest lucru, va facem un mic rezumat: o entiate (nume), care devine marca inregistrata la OSIM, nu mai poate fi folosita de nimeni altcineva, in folosul propriu, iar in caz contrar, proprietarul poate obtine mult mai repede despagubiri pentru drepturile de autor ale marcii inregistrate datorita acestui statut. Mai explicit, pentru noi, YES Studio, inseamna ca la nivel national, numele studioului nostru este protejat, este unic si nimeni nu il mai poate folosi pe perioada cat il detinem noi.

Datorita acestui lucru suntem siguri ca oferim mult mai multa credibilitate pe piata si intarim increderea pe care o au modele noastre in noi si in ceea ce facem. 😉 Acesta este cu siguranta un rezultat pe care am dorit sa il obtinem. De asemenea, ne intarim imaginea ca fiind un studio ce ofera cele mai bune servicii in aria pe care activeaza si credem noi ca reusim sa demonstram ca munca noastra de a le oferi colegelor noastre, dar si viitoarelor modele cele mai bune conditii de munca da din ce in ce mai multe roade.

Intr-adevar, a durat ceva timp pana am obtinut acest statut (un an), dar noi stim ca a meritat pe deplin. Efortul nostru a fost rasplatit si le multumim tuturor celor car au incredere in evolutia noastra die fiecare zi. Desi perioada in care numele YES Studio este marca inregistrata este de numai zece ani momentan, ne propunem sa o prelungim pentru mult timp de acum inainte.

Sa sarbatorim impreuna fiecare reusita pentru a deveni un nume mare in videochat. 🙂

Pin It on Pinterest