30 noiembrie 2016

YES Studio lucreaza intr-un cadru legal

Exista studiouri care PROMIT si studiouri care DEMONSTREAZA. Am spus de multe ori ca suntem unul dintre cele mai transparente studiouri din Galati 🙂 , ca lucram in perfecta concordanta cu legislatia din Romania, ne platim taxele si impozitele si le oferim modelelor cu care lucram cele mai bune conditii pentru a-si desfasura activitatea. Si asa este!!!!

Acum, pentru a sustine acest lucru avem si dovada; am fost recompensati cu o diploma ce ne onoreaza foarte mult. Unul dintre cele mai mari siteuri de evidente a firmelor din Romania ne-a acordat locul al III-lea in judet conform bilantului din anul 2015 pentru intreaga activitatea desfasurata in domeniul in care activam, cel I.T.

Am avut competitie destul de puternica, nu am concurat numai cu firmele de videochat, dar am reusit sa ne evidentiem intre toate companiile din Galati datorita faptului ca desfasuram o activitate de videochat perfect legala, respectam regulile, si prin acest lucru ne respectam pe noi. Aceasta este inca o rasplata pentru echipa YES studio care isi doreste in fiecare zi sa ofere modelelor si tuturor angajatilor CELE MAI BUNE CONDITII de munca. Stim ce vrem, ne vrem binele! 🙂

Prin faptul ca noi respectam pe deplin legile, tu ca viitor model poti fi sigura ca toate actele sunt in regula in cazul unui control, detii o functie si poti sa beneficiezi de toate avantajele pe care ti le aduce un contract de munca. Poti sa te gandesti astfel la un viitor destul de sigur alaturi de noi, daca iti vei dori acest lucru.

Ne bucuram foarte mult pentru aceasta apreciere si putem sa sarbatorim inca un succes al echipei noastre,  YES Studio.

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right