28 februarie 2017

YES Studio iti face cadou o masina la angajare

DA, ai auzit bine! Nu este o farsa si nici o gluma! Noi, la YES Studio suntem determinati sa ne incurajam noile modele sa faca performanta si sa se simta apreciate, asa ca ne facem tot ce se poate pentru a le rasplati asa cum se cuvine. Ne-am gandit bine si ne-am raspuns singuri la intrebare: ce cadou ar putea fi mai potrivit pentru o femeie independenta decat o masina?! 🙂

Va spunem noi: NICI UNUL. Asa ca modele care vin pentru un interviu la noi la YES Studio si sunt acceptate in echipa noastra, vor primi drept premiu de incurajare cheile unui SMART.

Dar, .. care sunt conditiile pentru a primi acest premiu?

Noi nu suntem un studio care promoveaza ideea de bonusuri uriase la angajare si castigarea unor sume exorbitante inca din prima luna de contract, asta pentru ca stim ca acest lucru nu este adevarat  si nu ne place sa mintim. Noi rasplatim modelele in functie de munca depusa si am hotarat sa oferim cate un Smart fiecarui model DUPA PRIMA LUNA DE ANGAJARE drept motivare pentru dorinta de evolutie si perfectionare.

Stim ca fiecarui model ii este greu la inceput, atunci cand este lipsita de experienta si skill, si nu dorim ca nici una din colegele noastre sa treca prin dezamagiri si pierderea increderii in fortele proprii, asa am hotarat sa le incurajam in acest fel.

Tot ce trebuie sa faci pentru a castiga aceasta masina este sa ne dovedesti ca vrei cu adevarat sa fii o YES Girl si sa indeplinesti 3 conditii:

  • lucreaza in conformitate cu regulamentul si principiile studioului;
  • dovedeste-ne ca ai un nivel avansat al Limbii Engleze;
  • acumuleaza un total de peste 80 de ore pe perioada in prima luna de munca, si atunci vei fi sigura ca Smart-ul este al tau.

Modelele noi care au aplicat la interviu si au o luna de activitate in conditiile specificate mai sus iti pot confirma acest lucru cu siguranta. 😉  Asa ca, nu ezita si vino la noi la interviu daca iti doresti ca visul tau sa devina realitate! Echipa YES Studio te asteapta cu bratele deschise!! 🙂

Stiai ca...

Chiar in momentul acesta, daca te angajezi ca model de videochat la YES, beneficiezi automat de urmatoarele:
Oferta 65% procent in primele 3 luni
Oferta 4000LEI/luna in primele 3 luni
200$/luna bonus pentru garderoba si accesorii
Bonus de recomandare in valoare de $1000 pentru fiecare model nou adus de tine!
Cum? Completeaza acest formular sau initiaza o discutie live (iconita jos-dreapta).
Click aici sa vezi si alte articole.
chevron-right